Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok, Lehet rászokt...

23 hetes vagyok, Lehet rászoktam az orrcseppre?

Figyelt kérdés
kb.2 hete megfáztam,elkezdtem orrcseppet használni,de még mindig használom,mert állandoan eldugul az orrom,olyan szintem,hogy alig kapok levegőt,nemtudom hogyan hagyhatnám el végleg,már probáltam de kb 3 óra mulva már nem birtam ki és ismét csepegtetem!Nem akarok se magamnak se a babának ártani,de nagyon nehéz...
2008. okt. 1. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Terhesen nem szabad orcseppet használni, kizárólag a tengerisósat!
2008. okt. 1. 08:19
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Valószínűleg igen, rászoktál! Régebben, amikor még nem vártam babát, én is jártam így! Nagyon nehéz volt leszoknom róla, mert amikor nem használtam, teljesen bedugult az orrom és elviselhetetlen érzés volt! Én aztán végül vettem a patikában ilyen illóolajos orrcseppet, az a neve, hogy Coldastop! Ebben narancs olaj, meg különböző vitaminok vannak, amivel regenerálja az orrnyálkahártyát! Ezzel csepegtettem az orrcsepp helyett. Gyorsan előkerestem Neked és megnéztem a betegtájékoztatót, lehet használni kismamáknak is, úgyhogy szerintem vegyél és próbáld ki!

Sok sikert!

23 hetes kismama

2008. okt. 1. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nekem szigorúan megtiltotta az orvosom az orcsepp használatát! Ha teheted hallgass a 2. válaszolóra vegyél olyat amit kismamák is használhatnak, nehogy valami bajotok legyen! Boldog Babavárást! Vigyázz magatokra!
2008. okt. 1. 09:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ma megyek orvoshoz,majd beszaladok a gyógyszertárba és veszek coldastop-ot!Remélem beválik!
2008. okt. 1. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálhatsz még Sterimar-t,már 3 fajta is kapható és inhalálhatsz pl.kamilla tea felett,de orrcseppet semmiképp nem lehetett volna használnod terhesség alatt.
2008. okt. 1. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Én is 23 hetes vagyok, múlt héten voltam nagyon náthás.

Ha az orrcseppet nem a dokid írta fel úgy, hogy tudja kisbabát vársz, akkor azonnal hagyd abba.

Én Sterimart használtam, ezt kismamák is használhatják.

Amúgy szerintem nem szoktál rá, egyszerűen csak elviselhetetlen érzés, ahogy bedugul az ember orra, és nem kap levegőt.

De próbáld ki a Sterimart, tényleg nagyon jó.

23 heteskismama

2008. okt. 1. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is igy voltam. Nekem Rhinospray plust irt fel a dokim. Ezt is lehet kismamának használni.

2008. okt. 1. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!