23 hetes vagyok, Lehet rászoktam az orrcseppre?
Valószínűleg igen, rászoktál! Régebben, amikor még nem vártam babát, én is jártam így! Nagyon nehéz volt leszoknom róla, mert amikor nem használtam, teljesen bedugult az orrom és elviselhetetlen érzés volt! Én aztán végül vettem a patikában ilyen illóolajos orrcseppet, az a neve, hogy Coldastop! Ebben narancs olaj, meg különböző vitaminok vannak, amivel regenerálja az orrnyálkahártyát! Ezzel csepegtettem az orrcsepp helyett. Gyorsan előkerestem Neked és megnéztem a betegtájékoztatót, lehet használni kismamáknak is, úgyhogy szerintem vegyél és próbáld ki!
Sok sikert!
23 hetes kismama
Én is 23 hetes vagyok, múlt héten voltam nagyon náthás.
Ha az orrcseppet nem a dokid írta fel úgy, hogy tudja kisbabát vársz, akkor azonnal hagyd abba.
Én Sterimart használtam, ezt kismamák is használhatják.
Amúgy szerintem nem szoktál rá, egyszerűen csak elviselhetetlen érzés, ahogy bedugul az ember orra, és nem kap levegőt.
De próbáld ki a Sterimart, tényleg nagyon jó.
23 heteskismama
Szia!
Én is igy voltam. Nekem Rhinospray plust irt fel a dokim. Ezt is lehet kismamának használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!