14 éves vagyok. Nagyon korai a szolárium?
anya ma engedte meg hogy elkezdjek szoliba járni.. tudom hogy nm egészségtelen csak akkor ha egy héten többször mint 2szer megy el az ember. én 2 hetente szeretnék járni.. vannak nagyon jo tulajdonságai de vann károsak ha sokszor járunk : [link]
az osztály társaim is járnak már néha... köztük a legjobb barim és tökre jó hogy én is mehetnék vele. Na szóval korai a 14 év?
Eszement idióták.Attól,hogy valaki el megy szoláriumba,rögtön r*banc lesz? Normálisak vagytok ti,KÖNYÖRGÖM? Az IQ-tok annyi,mint a füleitek száma. Inkább nézzetek 1-2 szó jelentése után a kockulás helyett,kis 14 éves szerencsétlenek. Kedves kérdező. Néhai alkalmak után nem árt a szolárium. Ha túlzásba viszed,akkor igen. De ha NORMÁLISAN és TUDATOSAN használod,akkor semmi gond. Valamelyik vitamin termelését fokozza is,nézz utána.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!