Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves vagyok. Nagyon korai...

14 éves vagyok. Nagyon korai a szolárium?

Figyelt kérdés

anya ma engedte meg hogy elkezdjek szoliba járni.. tudom hogy nm egészségtelen csak akkor ha egy héten többször mint 2szer megy el az ember. én 2 hetente szeretnék járni.. vannak nagyon jo tulajdonságai de vann károsak ha sokszor járunk : [link]

az osztály társaim is járnak már néha... köztük a legjobb barim és tökre jó hogy én is mehetnék vele. Na szóval korai a 14 év?

2011. máj. 6. 15:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mellesleg pont ma olvastam, 18 éven aluliak ne használják. 4 évvel ezelött 14 évesen még a szemceruza volt a legnagyobb dolog, nem a szoli :DDD
2012. márc. 28. 22:19
 22/23 anonim válasza:

Eszement idióták.Attól,hogy valaki el megy szoláriumba,rögtön r*banc lesz? Normálisak vagytok ti,KÖNYÖRGÖM? Az IQ-tok annyi,mint a füleitek száma. Inkább nézzetek 1-2 szó jelentése után a kockulás helyett,kis 14 éves szerencsétlenek. Kedves kérdező. Néhai alkalmak után nem árt a szolárium. Ha túlzásba viszed,akkor igen. De ha NORMÁLISAN és TUDATOSAN használod,akkor semmi gond. Valamelyik vitamin termelését fokozza is,nézz utána.

24/N

2013. máj. 22. 17:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan, nagyon fincsi! Én is imádom, ahogy felragyognak a csövek, olyan megnyugtató, ahogy süti a bőrömet!
2020. jún. 13. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!