Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves vagyok. Nagyon korai...

14 éves vagyok. Nagyon korai a szolárium?

Figyelt kérdés

anya ma engedte meg hogy elkezdjek szoliba járni.. tudom hogy nm egészségtelen csak akkor ha egy héten többször mint 2szer megy el az ember. én 2 hetente szeretnék járni.. vannak nagyon jo tulajdonságai de vann károsak ha sokszor járunk : [link]

az osztály társaim is járnak már néha... köztük a legjobb barim és tökre jó hogy én is mehetnék vele. Na szóval korai a 14 év?

2011. máj. 6. 15:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Én biztos, hogy nem mennék... 14/L
2011. máj. 6. 15:29
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyajegyes a bőröd akkor nem tesz neki jót sőt még több is lesz rajtad.12/L én sajna anyajegyes vok....:(
2011. máj. 6. 15:31
 3/23 anonim ***** válasza:
28%
Te hol elsz videken? Mar nem divat a szoli, csak a feher bor. Mi vagy te rabszolga,hogy barna akarsz lenni? A feher bornel nincs szebb. Es szerintem ciki is a szoli
2011. máj. 6. 15:32
 4/23 anonim ***** válasza:
71%

szerintem korai, és inkább feküdj ki a napra... nem tudom miért akarsz barna lenni, de ez ciki...

ja és a "bari" az birka, ebből kifolyólag a "barim" az birkám, nem értem egy birka miért jár szoláriumba :D

2011. máj. 6. 15:37
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
Én is 14 évesen kezdtem, most 25 vagyok (heti 1x járok), nekem a naptól jöttek ki anyajegyek, a szolitól semmi, napra nem is fekszem ki, és a bőröm nagyon szép. Nem mondanám, hogy nem divat a szoli :) de kinek mi tetszik, én nem divatból járok, egészségesebb és szebb színű a bőröm, nekem nagyon bejött :)
2011. máj. 6. 17:44
 6/23 anonim ***** válasza:
58%
Én 15 éves vagyok, és szoktam járni, de a te helyedben inkább egy helyesírás-könyvet tanulmányoznék :D
2011. máj. 6. 18:30
 7/23 anonim ***** válasza:
21%
lassan már az óvodások is szoláriumra fognak pénzt kuncsorogni cukorka helyett. mondjuk szerintem a fehér bőrnél nincs szebb, szóval egyik szolist se vagyok képes megérteni. de ha ezt akarod, hát rajta...
2011. máj. 6. 23:09
 8/23 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként szerencsére már tényleg leáldozóban van a szolidivat. Egyre több helyen látok olyan akciókat, ami 5 éve még elképzelhetetlen volt, gondolom a csőd szélén állnak. Csak az ilyen falusi luvnyák hiszik még mindig, hogy a szoli jó és menő.
2011. máj. 7. 08:56
 9/23 A kérdező kommentje:
17: 44 : nagyon köszi a válaszodat és én se gondolom h nm divat a szoli... amúgy még elkezditek , hogy falusi? Pesten lakok, szóval ezt benéztétek. Amúgy helyesírási könyvet? A ti írásotokban is vannak hibák, mellesleg ezeket direkt csináltam. Nem arra voltam Kíváncsi h mit szóltok hozzá mert nem vagytok az anyám. És semmi olyan nincs a bőrömön amiért káros lehetne és anya úgy engedte meg hogy 1,5 hetente 5 percet mehetek, de csak addig amíg lesz egy kis színem, meg hátha eltűnik a kezemről az ekcémám. Meg azért is jó lenne hogy ne égessen össze rögtön nyáron a nap. Amúgy marha jó tanácsokat adtok mert a nap még károsabb. De köszönöm azoknak akik valóban a kérdésre válaszoltak.
2011. máj. 7. 10:38
 10/23 anonim ***** válasza:
76%
Akkor ott tartunk, hogy te mindent jobban tudsz. Akkor mi a kérdés? Vagy miért kellett megnyitni ezt?
2011. máj. 7. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!