Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves vagyok. Nagyon korai...

14 éves vagyok. Nagyon korai a szolárium?

Figyelt kérdés

anya ma engedte meg hogy elkezdjek szoliba járni.. tudom hogy nm egészségtelen csak akkor ha egy héten többször mint 2szer megy el az ember. én 2 hetente szeretnék járni.. vannak nagyon jo tulajdonságai de vann károsak ha sokszor járunk : [link]

az osztály társaim is járnak már néha... köztük a legjobb barim és tökre jó hogy én is mehetnék vele. Na szóval korai a 14 év?

2011. máj. 6. 15:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
szerintem korai és felesleges
2011. máj. 7. 15:03
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Épeszű, felelős ember napjainkban eleve nem megy ki közvetlen napfényre minimum 30 faktoros fényvédő nélkül, szolizásra való fényvédő pedig NINCS, így közvetlenül sül a bőrödbe a rákeltő UV fény. Szóval az egy baromság, hogy a nap károsabb. De én leszarom, nem én vagyok az anyád, felőlem úgy teszed tönkre a bőröd, ahogy óhajtod.
2011. máj. 7. 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
17 évesen csak így nézek, hogy nálam néhány évvel fiatalabbak hogy rohangálnak szoliba ki-be. Lehet, hogy nálunk ódivatú már a természetes napozás (naptejjel)?:(
2011. máj. 25. 19:57
 14/23 anonim ***** válasza:
61%
irtó fehér a bőröm, fürdőbe ha megyek szinte világítok mások közt x) ha napon vagyok naptej nélkül sokáig leis égek szépen. Mostanában naponta 25faktorossal félórákra kifekszek a napra és (mert nem szokásom) nagyon meglepődtem, hogy már két alkalom után nagyon is volt eredménye. Szoliba soha sem tenném be a lábam, olyan mű hatása van azokon akiken látom, meg egyébként is olcsóbb és bőrbarátabb ha veszel naptejet és néha kifekszel a napra. :)
2011. máj. 25. 20:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire tudod,és elenged anyud,akkor menj,minek kérdezed?addig menj amig be nem tiltják 18 év alatt..én 14 vagyok és még életembe nem feküdtem szoliba,nem vagyok annyira fehér,de nem mondhatnám magam barnának,rámférne,de majd nyáron ovatosan napozok.
2011. máj. 25. 20:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 2x voltam tavaly, azt hiszem idén is fogok menni 3x-4x, nekem a hátammal van baj, a szoli meg a nap is nagyon szépen kigyógyítja (pattik, mitik). Ja, a nap sem jobb mostmár sajnos, igy én arra is szoktam vigyázni, hogy mennyit tartózkodom direkt napon (ezt akkor mikor már nagyobb melegek vannak). Már most ráncos picit az arcom, pedig még csak 23 vagyok, és ezek nem a mosolytól, nem is a mimikától vannak, hanem direkt ráncocskák. Igyekszem ápolni, sok vizet iszom, sok zöldséget/gyümölcsöt eszem, hogy rugalmasabbá váljon. Ezért nem járok gyakrabban szolizni, elég neki a többi káros hatás ami éri.
2011. máj. 25. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igenis divat még a barnaság. nem a csoki barna hanem ha van egy kis színed főleg ha zavar a fehér bőröd. szerintem nyugodtan menj el én 15 vagyok és én is most szeretnék először elmenni. amugy meg ha kifeküdnél a napra (mert olvastam ezt is tanácsként) lassabban barnulnál de lehet hogy nem is fogja a bőröd a nap és ugyanolyan káros az is már mint a szoli.
2011. máj. 25. 21:32
 18/23 A kérdező kommentje:
az utolsó két válaszolónak nagyon köszönöm... és amúgy már voltam 2-szer.. elég jól látszik és még 1-2 alkalom és én is abba hagyom, csak legyen egy kis színem...
2011. máj. 26. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Miééééééért?

Miért jó hogy 14 évesen szoliba jársz?

Nem értem, miért kell 14 évesen k.rva lenni?

(ez nem csak neked szól kérdező,hanem másoknak is..)

Anyukád megengedte akkor csináld..de ha 25 évesen bőrrákot kapsz ..hát ..

de komolyan mi jó abban , hogy szolizol..jó lehet hogy most csak 2 hetente jársz..de nem tesz jót..

Amúgy meg , ha magadnak megválaszolsz mindent.. akkor ??

[ és igen..le lehet pontozni.. de nem értem miért kell mindent fiatalon elkezdeni.. ]

2012. jan. 15. 13:40
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha ribanc akarsz lenni akkor hajrá gratulálok ;DDDDDDDD
2012. márc. 28. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!