Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 éves vok leborotváltam az...

13 éves vok leborotváltam az intem szőrzetet, apám nem fog kiakadni hogy minek kellett?

Figyelt kérdés
Meg ismerem meg foglya kérdezni h mivel mit mondjak nem akarom mutogatni neki a borotvát!!! :(
2011. máj. 4. 14:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezentúl nem kell xD
2011. máj. 4. 16:58
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy észreveszi, de reméljük lesz annyi esze, hogy nem kérdez rá -.- Eszembe se jutna megkérdezni a gyerekemtől, hogy hová lett a lábaközéről a dzsumbuj, örülök neki, ha ad magára.
2011. máj. 4. 17:15
 33/37 anonim ***** válasza:
úristen xD, apud nézeget téged? elég pedo... ne rohangálj elötte meztelenül, zárt ajtón öltözz hát, , a borotváról pedig most el, és ha meglátja mégis mond hogy lábadat borotválod azzal, hameg apud borotvája akkor grtulárni tudok nem túl higiénikusmásnak a borotváját használni akár apudé akár másé, neki meg hogy miután borotváltad magad utána ő borotválja magát vele....
2011. máj. 4. 19:21
 34/37 anonim ***** válasza:

13 évesen épphogy pelyhes kis szőr van , meg mint mások mondták nem kell apud elött öltözködni

késöbb még akár behatással is lehet rád hogy meleg leszel hogy folyton apud farkát nézegeted

2011. máj. 4. 19:37
 35/37 anonim ***** válasza:

meleg "lesz"?

ez aranyos ... ugyan mutass nekem egyetlen embert, aki meleg "lett" ! tiszta vicc komolyan

2011. máj. 4. 19:42
 36/37 anonim ***** válasza:

OFF: én se bugyit hordok hanem tangát nem értem ebben mi a ciki

ON: nekem is kopasz ott lent és az én apám nem szokott nézni miközben öltözök

16/F

2011. máj. 4. 21:40
 37/37 anonim ***** válasza:
21:40 te se vagy tiszta hallod .....
2011. máj. 5. 05:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!