Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 éves vok leborotváltam az...

13 éves vok leborotváltam az intem szőrzetet, apám nem fog kiakadni hogy minek kellett?

Figyelt kérdés
Meg ismerem meg foglya kérdezni h mivel mit mondjak nem akarom mutogatni neki a borotvát!!! :(
2011. máj. 4. 14:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam hogy lány vok fiú vok!!!!

Meg ne higgyétek hogy apám pedo csak ha öltözök egyből feltűnőnek tartom hogy nincs szőr///

2011. máj. 4. 14:52
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Vegyél fel bugyit meg nadrágot és tedd el a borotvát. Így nem fogja észrevenni.
2011. máj. 4. 14:53
 13/37 anonim ***** válasza:
88%
Fiú vagy lány, édesmindegy, akkor sem egészséges és szükségszerű ennyi idősen a szüleid előtt öltözni. Van ajtó a szobádon, nem? Ha nincs, a fürdőszobában biztos van.
2011. máj. 4. 14:54
 14/37 anonim ***** válasza:
83%
Kedves utolsó. Egy fiú nem hord bugyit jó esetben :D
 15/37 anonim ***** válasza:
48%

Úristen, neked apukád nézi??o.O

Egyébként vegyél magadnak egy borotvát, mert bármilyen bacit összeszedhetsz vele te is meg apukád is.

És talán nem kéne neki mutogatni a pinÄdat, ha annyira tetszenek nekik akk mondjad neki, h menjen nőgyógyásznak nézze azokat csak ne a tiéd, most őszintén, mi a büdös franc köze van hozzá?

Nem értem...

16/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne az apukád előtt öltözködj.Felkapod a ruháidat,irány a fürdőszoba, ott átöltözködsz azt kész is. Borotvát meg beviheted a saját szobádba is. Tedd el valami tuti helyre.
2011. máj. 4. 14:56
 17/37 anonim ***** válasza:
73%

13 évesen még épphogy szőr van rajta. Ha borotválod úgy megerősödik, hogy azt lesheted.

Mellesleg öltözz úgy, hogy apád ne lásson. Elég nagy vagy már hozzá, hogy ne előttük meztelenkedj. Egy csomag borotva meg talán 200 ft-ét is kapható. Vegyél.

2011. máj. 4. 14:58
 18/37 anonim válasza:
100%

1.

Nem akadhatna ki,ebben nincs semmi olyan dolog amitől valami bajod lehet,maximum az hogy megvágod magad,de gondolom tudsz vigyázni!

2.Nem muszáj közvetlenül a szüleid előtt öltözni!Ha öltözni akarsz,akkor nyugodtan elmehetsz a szobádba,vagy bárhová ahol nem látnak.

3.

Nem vagy már kisgyerek akinek a fenekét be kell hintőporozni,stb a szülőknek is elkéne fogadniuk,hogy már nem vagy kisgyerek akit a nap 24 órájában figyelni kell.

2011. máj. 4. 15:00
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért, meg szokott vizsgálni??
2011. máj. 4. 15:00
 20/37 anonim ***** válasza:
97%
Elég hihetetlennek tartom, hogy egy 13 éves gyerek az apja előtt öltözködik. Oké, nem mindenkinek van saját szobája, de azért fürdőszobátok csak van, nem?
2011. máj. 4. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!