13 éves vok leborotváltam az intem szőrzetet, apám nem fog kiakadni hogy minek kellett?
Ha észreveszi, mondd azt, hogy olvastad, hogy melegben így higiénikusabb, mert jobban szellőzik a bőröd.Én nő létemre ezért is! "készítek" magamnak bikinivonalat.
ha tudsz, vegyél neki másik borotvát, mert lehet, ha tudná hová használtad, nem szívesen borotválkozik azzal.Nyilván tisztálkodás után/közben tetted, de amennyire én ismerem a férfiakat, a borotvájukra finnyásak.
"amennyire én ismerem a férfiakat, a borotvájukra finnyásak."
Hát ha az én 13 éves kölköm használná erre a hátam mögött a borotvámat, tuti egy hétig a szekrénybe lenne zárva. Már a kölök. Meg a borotva is, csak az egy másikba.
Egyébként egyelőre ne borotváld a nemi szerved, még több negativ élményed lesz emiatt mint pozitiv. Majd ha jönnek a csajok, akkor újratervezed a dolgot.
Ha lány vagy is hülyeség még borotválni, a férfiakon meg végképp... Ki ltja, és minek? Na jó, te bajod. XD
De ha felvállani se mered a dolgot, az már több, mint ciki. És ne lóbáld fater előtt a pötsöd, akkor nem nézi. XD Ha észreveszi, megmondod, hogy borotvával. Remélem leglaább vettél egy sajátot erre a célra, és nem apádéval... utóbbi esetben megérdemelnéd, hogy cserébe leborotválja a himbilimbidet a helyéről, fúj, milyen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!