Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 éves vok leborotváltam az...

13 éves vok leborotváltam az intem szőrzetet, apám nem fog kiakadni hogy minek kellett?

Figyelt kérdés
Meg ismerem meg foglya kérdezni h mivel mit mondjak nem akarom mutogatni neki a borotvát!!! :(
2011. máj. 4. 14:45
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
100%

Ha észreveszi, mondd azt, hogy olvastad, hogy melegben így higiénikusabb, mert jobban szellőzik a bőröd.Én nő létemre ezért is! "készítek" magamnak bikinivonalat.

ha tudsz, vegyél neki másik borotvát, mert lehet, ha tudná hová használtad, nem szívesen borotválkozik azzal.Nyilván tisztálkodás után/közben tetted, de amennyire én ismerem a férfiakat, a borotvájukra finnyásak.

2011. máj. 4. 15:06
 22/37 anonim ***** válasza:
8%
remélem jól leb@sz érte, és mi az a hülyeség, hogy ez a divat? egy 13 éves ne borotválja!
2011. máj. 4. 15:08
 23/37 anonim ***** válasza:
91%
Jézusmária, ne nézze már apád az intim szőrzetedet 13 évesen, ez nagyon nem normális!!!!!!!
2011. máj. 4. 15:09
 24/37 anonim ***** válasza:
Oké, hogy fiú vagy, de én sem értem, hogy a francba ne tudnád megoldani, hogy ne előtte öltözz. :D
2011. máj. 4. 15:13
 25/37 anonim ***** válasza:
65%

"amennyire én ismerem a férfiakat, a borotvájukra finnyásak."

Hát ha az én 13 éves kölköm használná erre a hátam mögött a borotvámat, tuti egy hétig a szekrénybe lenne zárva. Már a kölök. Meg a borotva is, csak az egy másikba.

Egyébként egyelőre ne borotváld a nemi szerved, még több negativ élményed lesz emiatt mint pozitiv. Majd ha jönnek a csajok, akkor újratervezed a dolgot.

2011. máj. 4. 15:16
 26/37 anonim ***** válasza:
37%
de mondta, h 123 éves csak! még jó h ellenőrzi neki az apja naponta! ez természetes
2011. máj. 4. 15:16
 27/37 anonim ***** válasza:
Nem olyan kicsi, hogy a szülei övön alul nézegessék.
2011. máj. 4. 15:31
 28/37 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy is hülyeség még borotválni, a férfiakon meg végképp... Ki ltja, és minek? Na jó, te bajod. XD

De ha felvállani se mered a dolgot, az már több, mint ciki. És ne lóbáld fater előtt a pötsöd, akkor nem nézi. XD Ha észreveszi, megmondod, hogy borotvával. Remélem leglaább vettél egy sajátot erre a célra, és nem apádéval... utóbbi esetben megérdemelnéd, hogy cserébe leborotválja a himbilimbidet a helyéről, fúj, milyen már.

2011. máj. 4. 15:32
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom, engem 13 évesen már nem nézegetett anyám. Apám meg végképp nem... nyám 11 évesen nézte meg, hogy meg van még a szőr a lábamon, mert unokahúgom letolta 11 évesen. :D :D
2011. máj. 4. 15:35
 30/37 A kérdező kommentje:
Nem nézeget apám csak egy szobába szoktam öltözni férfiak fiúk vagyunk nem vagyunk szégyenlősek!!!!
2011. máj. 4. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!