Be lehet valamivel indítani a hajas fejbőrön a faggyúmirigyeket? Mindent ki próbáltam de semmi!
Miért kéne?
Ha száraz a bőröd, viszket és hámlik, akkor bőrgyógyász kideríti az okát, de legritkább esetben az a baj, hogy nem működnek a faggyúmirigyek. Ha kicsit bővebben írnál, tudnánk segíteni jobban.
Ha egy hétig nem mosnák hajat annak talán lenne értelme de kényszeres hajmosó vagyok szinte minden nap de min. minden másnap, nem szoktam mosni samponnal mert eddig mindegyik kegyetlenül kiszárított, csak sima zuhanyzással csinálom, valami bioszappanon gondolkodom de még nem jutottam addig hogy vegyek.
A wu2 száraz hajra már próbáltam de rettenetes száraz lett szóval nem jött be, a nagymamám adta hogy neki zsírosodik tőle, de nekem nem.
A bőröm igaz száraz de nem viszket, nem hámlik, és nem is vagyok korpás sem.
Évek óta ilyen és nőni sem tud mert azonnal eltörik.
És azért köszi a segítségeteket!
Akkor bőrgyógyász. Lehet, hogy két hét alatt megoldja a problémát.
Nekem szinte minden sampontól száraz volt a bőröm meg viszkettem is, korpás én se voltam. Aztán hosszas szenvedés után találtam egy sampont, ami bejött (nívea). Aztán kiderült, hogy a napgomba miatt van leginkább, meg némi allergia. :D Ennyi, meg van oldva.
De ha gyakran mosod se csodálkozz, a víz szörnyen szárít, főleg, ahol jó klóros is. Ne mosd egy darabig, meg kérj egy időpontot bőrgyógyászatra, mert oda hosszas a várólista szinte mindenhol. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!