Mit csináljak, hogy ne kócolódjon a hajam éjszaka? Próbáltam már lazán hajgumiba fogni, de az nem töri?
Igen, csak az a baj, hogy én nem nagyon szoktam fésülni a hajamat. A tetejét, ahol nem göndör, ott igen, de képzeld el a fésűt és a pici, göndör csigákat...nagyon rossz a végeredmény :D
Azért köszönöm szépen! :)
szívesen.
Én is szertnék göndör hajat de mostanábban azt hallom ,hogy nagyon nehéz vele most csak hullámos a hajam és szőkés-barna de tényleg nehéz lehet fésülni.De azt is csinálhatod ,hogy meg mosod a hajad és utána ki fésülőd és akkor lehet ,hogy estére kicsit ki simul.
Igen, hajmosás után mindig kifésülöm és akkor szépen, rendezetten áll, nem össze-vissza. De ha éjszaka lazán befogom hajgumiba, akkor nem alszom annyira el és nem lesz olyan kócos.
Tényleg nehéz vele, és én egy ideig sohan nem értettem, miért szeretnének mások göndör hajat. De mostanra már megszerettem :)
Szerintem egész nyugodtan begumizhatod éjjelre. Én pl lazán copfba szoktam fonni alváshoz, ha göndören hagyom.
(ált. ki szoktam szárítani belőle a hullámokat, pont emiatt amit írsz, én sem tudom megfésülni már szárazon úgy, hogy normálisan mutasson, és a második-harmadik napon már nagyon csúnya), ez is sokat segít.
Használj ilyen hajgumit és lazán gumizd be, az nem árt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!