Szerintetek öregítheti a bőrt tényleg ha valaki sokat nem alszik éjszaka és keveset van a levegőn?
Igen öregítheti a bőrt a kevés alvás és ha nem tartózkodol kint a levegőn.A nap fertőtlenít táplál és még a csípősebb idő is edzi az arcbőrt.Szerintem simulhat,mert az arcbőr rugalmassága a szervezeted állapotától is függ ,a stressz kevés alvás megterheli a szervezetet,fakóbbá válik a bőr főleg ha nem is vagy kint a levegőn meg olyan nyúzodtnak is néz ki az ember,nekem is volt ilyen időszakom Jó én 21 éves vagyok de amikor nehezebb időszakom volt akkor olyan beesedt volt az arcom sápadt voltam ,de most hogy belülre viszem be az energiát (egészséges rendszeres táplálkozás,napozás ) sokkal szebb "kerekebb" és ilyenkor az arcszín is megváltozik olyan élettel telibb !Külsőleg radírozd le a bőrödet tegyél fel házi készítésű arcpakolásokat párnaponta használhatod nem ártanak pl itt van egy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!