Régen fenékig érő egyenes hajam volt. Többszöri vágatás végett begöndörödött. Ha kivasalom, akár egy éjszaka alatt vissza göndörödik. Lehet még egyenes hajam? Vasaló nélkül?
14:03-as válaszoló... köszi :) most reményt ültettél belém :D
köszönöm a választ a többieknek is :) !
Na, az a helyzet, hogy a haj idővel magától is képes változni, de szerintem nálad nem ez a helyzet. Mivel nagyon hosszú volt és ha jól értem a vége vastag volt, nem volt tépve vagy fokozatosra vágva, 2 dolog miatt lett valószínű hullámosabb: 1. nem húzza úgy le a súlya, 2. ha vékonyabb a vége könnyebben göndörödik.
Nekem olyan volt a hajam régen, hogy a vállamnál elkezdett vékonyodni, és a legvége az már nagyon vékony volt. Akkor volt a leggöndörebb és a legvékonyabb. Utána elkezdtem normálisan ápolni, vágni a végét rendszeresen. Ahogy nőtt lejjebb és lejjebb, a göndörség is nőtt le vele. Most ott tartok, hogy kb. derékig érőnél is majdnem olyan vastag, mint a nyakamnál, és attól felfelé csak hullámos. A deréktól lefelé valamennyivel vékonyabb, onnantól full göndör a vége mosás után. Ha továbbra is így folytatom, akkor szerintem a vége is sokat fog veszíteni a göndörségéből, ahogy vastagodik.
Azért is szokták sokan rétegesre vágatni a hajukat, hogy jobban kiadja a hullámosságát/göndörségét. Valószínűleg ha lenöveszted a rétegeket és egyforma hosszúságúra vágatod egyenesebb lesz valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!