Szerintetek ez menyire igaz? 2 éve küzdök ekcémával (arcon) ezt még nem próbáltam. Szerintetek segíthet?
2011. aug. 25. 14:11
1/6 anonim válasza:
Szia! Tesóm is ekcémás de ő még pici 5éves:S hajlataiban ill. egész karján teli van ilyen pattanásos szerűségekkel ami enyhített rajta az az elokomos krém ill. a patikában lehet kapni vmi francia márkájú tusfürdőt és testápolót ami kb összesen 2ezer forint (hozzáteszem nem sok)nagyon sok mindent kipróbált rengeteget költött anyukám rá :( ha hazajön anyukám akkor megkérdezem mi volt a neve a testápolónak meg a tusfürdőnek amit használt és tényleg eltüntette neki ha érdekel akkor este fele megírom neked :)
2/6 anonim válasza:
nem tudom h mennyire hatásos arcra mert neki nem az arcán van hanem a testén :S kérdezd meg a patikust előtte:)
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben kipróbálnám. Nekem is ekcémás volt a bőröm (már kinőttem szerencsére). Nem veszítesz vele semmit. 1000 Ft-t kitudsz adni érte, gondolom már sokkal többet költöttél ilyen termékekre az évek során
4/6 anonim válasza:
A Mannaszappanok elég jó minőségűek, szóval szerintem próbáld ki. Már csak azért is megéri, mert természetes anyagokból áll. Én mondjuk azt mondom, hogy csodát ne várj, de hátha segít.
5/6 Réti bubuzér válasza:
Annak a francia cuccnak Lipicar a neve, van belőle testápoló, és tusfürdő is. Kislányom bőrére használjuk, szerintem jó.
6/6 anonim válasza:
Kb. 9-10 éves koromig használtam azt a "francia cuccot", fürdéshez és testápoláshoz is volt külön krém. Aztán áttértem a Palmolive tusfürdőre-érzékeny bőrűeknek. Ma már mindenféle terméket használhatok, nem irritál semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!