Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet ilyen hajat...

Hogyan lehet ilyen hajat csinálni? Nekem is ilyen hosszú és a hajszerkezetem is ilyen. És már próbáltam fejjel lefelé szárítani meg tupírral de nem állt így.

Figyelt kérdés

[link]

(5. KÉP)

Az érdekel hogy, elöl a fufru résznél, hogyan lehetne ilyen púposan, hogy ne legyen olyan lenyalt, lelapult. TUPÍR SEMMIFÉLE KÉPPEN SEM JÓ!

Lehet, hogy a haj többi része púpos lesz, de a fufru része nem áll úgy, ahogy a képen van .

FELPONTOZOK!

Előre is köszönöm a választ!

2011. ápr. 28. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
húú, én is ezzel küszködök, már nem tudom mióta, azóta letedtem róla, pedig szerintem baromi jól néz ki, kíváncsi lennék én is :D
2011. ápr. 28. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
hát ez szerintem csak úgy hátravan fésülve elöl. ha hosszú a fufrud akkor szerintem megleeht csinálni a tiédet is. utána meg lakkozd le.
2011. ápr. 28. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
1. vagyok. ez szerintem olyan hogy pl amikor bal oldalat elvan választva ahajad aztán egyszer gondolsz egyet, középen elválasztod akkor nem akarn nagyon úgymaradni meg fura de egy idő után beáll. ha beállítod így: hátrafésülöd meg kicsit oldalra is meg "megrázogatod" akkor egy idő után ez is beáll szeirntem.
2011. ápr. 28. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
jahh nem 2 voltam :D
2011. ápr. 28. 16:34
 5/9 anonim válasza:
85%
egyszerű a megoás a kezeddel kicsit kocold meg a hajadat majd középen a választéktol fgetlenül turj bele! majd ha szükséges hátul csatold el vagy hajlakkal fujd be! de ha egyenes a hajad akkor nem biztos hogy sikerül!
2011. ápr. 28. 16:37
 6/9 anonim válasza:
85%
Hát nem tudom lehet ez hajszerkezettől is függ.Nekem így áll alapból ha oldalra fésülöm.Esetleg szerintem szárítással tudsz ilyet elérni.
2011. ápr. 28. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Látszik hogy ő a haját középen választotta el de olyan mintha oldalt lenne a választék mert hátracsapja a haját 2 oldalt.Szerintem válaszd el középen a hajadat csak simán borzold össze esetleg vasald ki néhány helyen utána pedig csapd hátra te is vmelyik oldalon a hajad és tegyél rá hajfixálót.ennyi.
2011. ápr. 28. 17:09
 8/9 A kérdező kommentje:

ROSSZ VÁLASZ!!!!

MINDENKIT LEPONTOZTAAAAAM!!

2011. ápr. 28. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
1.vagyok és szerintem hasznosak voltak a válaszok és nem akarlak kioktatni, de mindenki megírta, hogy ő, hogyan csinálná és arról nem tehetnek, hogy neked nem sikerül, amúgy az lehet nálam a gond(akkor offolok is hahhaha, hogy nyílegyenes a hajam, lehet, hogy kicsit be kéne hullámosítani és akkor sikerülne :D
2011. ápr. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!