Palette XXL abszolút platina szőkító lett rákenve a hajamra, ami skandinávszőke volt, és a hajam elég sárgás lett. Mit tehetek így hirtelen?
Figyelt kérdés
A hamvasítósampon meg nekem mindig csak oldalt, a felső réteget fogja be, azaz ott teljesen lila lesz tőle, a többi helyen semmi.2009. márc. 4. 21:43
11/13 A kérdező kommentje:
most hamvasítóval mostam 2szer 2napon belül,meg volt még egy kis szőkítőspray-em,ami picit kiszívta a kritikus helyeken...maradok a hamvasítósamponnál,és ha lenő,majd befestem...annyira nem vészes...
2009. márc. 7. 00:30
12/13 anonim válasza:
Szia,
Milyen lett végül a hajad?
Most akadtam a kérdésedre, mert beírtam a keresőbe a Palette XXL 00A Platina szőkítőt.
Nekem hamvasszőkére van festve, a töve minid sárga marad. Fodrászkellékesnél szoktam venni festéke (fodrász festi). Már több mint egy éve Kolestont használok, de ez nem elég fehér, inkább őszes (a hamvasítótól). Régen az Igorának használtam skandináv szőkéjét, de már ezt nem lehet kapni.
Ezen a szőkítőn gondolkoztam, amit te is használtál. Még jó, hogy elolvastam a kérdésedet, mert most ugyan úgy járnék.
Azóta még mindig szőke vagy? Sikerült találni vmi jó festéket?
22/L
13/13 A kérdező kommentje:
Palette Deluxe szőkítővel szőkítsd:) fehér a hajam
2011. júl. 5. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!