Hirtelen előjött hajhullás? Ellenszer?
Figyelt kérdés
2 hete voltam fodrásznál, megmosta a hajam, nyírt és font. Azóta nagyon hullik a hajam s korpás lett. A samponjuktól lehet? Mit tehetnék ellene? Ma vettem cink tablettát. Valakinek még valami ötlet? Köszi2011. júl. 26. 17:56
1/3 anonim válasza:
Hát nekem a Fruisse balzsam vált be+Gliss Kur(pirosban)..már csak nagyon kevés hullik.
2/3 anonim válasza:
nekem hajhullás ellen a revalid a legjobb. illetve múltkor panaszkodtam a fodrászomnak h korpásodik és hullik is a hajam, pedig eddig nem volt vele bajom, és rákérdezett, h megszárítom rendesen? mondom nem, általában hagyom megszáradni a levegőn... na ezen nagyon kiakadt, h a tövét legalább mindenképp szárítsam meg, és azóta ezt csinálom és el is múlt a korpásodás is, meg a hullás is
3/3 anonim válasza:
Mindenkinek más használ, érdemes kísérletezni, de ha nem marad abba a hajhullás, akkor orvoshoz kell menni, mert lehet egy komolyabb betegség tünete és a fodrásszal csak véletlenül esett egybe a dolog.
Ami nekem korpa ellen bevált az a fructis korpásodás elleni sampon, a hajamat meg nekem a ffiként mickey-egeresen kopaszodott a rogaine hajhab növesztette vissza, ennek van női változata is, de nem hiszem, hogy neked is ez válna be, bár a csoda tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!