Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette XXL abszolút platina...

Palette XXL abszolút platina szőkító lett rákenve a hajamra, ami skandinávszőke volt, és a hajam elég sárgás lett. Mit tehetek így hirtelen?

Figyelt kérdés
A hamvasítósampon meg nekem mindig csak oldalt, a felső réteget fogja be, azaz ott teljesen lila lesz tőle, a többi helyen semmi.
2009. márc. 4. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Lila lesz??? Nem mostad le rendesen? Annak nem szabadna lilának lennie, csak világosítania kéne. Próbálj ki másik szőke hajra való sampont, sok ilyen termék még balzsama is van szőkéknek Garnier márkából.

Amúgy ha teljesen meg akarod szüntetni a sárgaságot, akkor vegyél szőkítő port és hozzá 12-es hidrogént, szőkítsd ki, majd arra vidd fel a skandináv szőkét! Onnan tudom, hogy nekem is azzal lett a töve festve legutóbb és nekem is sárga, de a fodrászom elmondta hogyan tudok belőle szép szőkét csinálni. Fodrász kelléseknél tudsz ilyen dolgokat beszerezni.

Sok sikert!

2009. márc. 4. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Bocsi, előző vagyok, ne vegyél bolti szőkítőt, mert nincs benne elég erős hidrogén! A legerősebb kapható az a 12-es, amint már említettem fodrász kellékesnél tudod beszerezni azzal szőkítsd le (plussz hozzá szőkítőport is végy), majd utána kenj rá skandináv szőke festéket (nem szőkítőt!)!
2009. márc. 4. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem igazán szőkítők, csak szőke hajfestékek. Fodrász boltban vegyél szőkítő port és hidrogén peroxidot, azzal szőkítsd ki és utána fesd be az általad kívánt szőke színnel.
2009. márc. 4. 22:21
 4/13 A kérdező kommentje:
hát kiszívta egyszínűre majdnem...csak a frufrumon látszik h sárgás... a hamvasító meg tényleg befog oldalt pár tincset lilára,a többi meg marad... Platinaszőkét akartam,ezért vettem a platina szőkítőt!
2009. márc. 4. 22:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne kisérletezz vele, hanem menj el fodrászhoz, mert az egyik legnehezebben elkészíthető hajszín a szőke. Ráadásul teljesen tönkrefogod tenni a hajad, ha elkezded otthon, házilag hidrogénezni. Ugyanis a hidrogén nagyon tönkreteheti a hajad, ha nem jól alkalmazod és nagyon csúnya lesz. Nekem derékigérő festett szőke hajam van, de nem hidrogénezném. Egyébként ezekből a kész festékekből sosem(vagy csak ritkán) lesz igazán szép és olyan szín, mint a dobozán van. Én mindig a fodrászcikkesnél vásárolom a festéket. Ja és a végére nem szabad utánfestésnél rávinni a festéket, mert nagyon roncsolja az is. Én magamnak csinálom, de fodrásznak tanultam.
2009. márc. 5. 08:09
 6/13 A kérdező kommentje:
csak nekem szőkére volt festve a hajam...és a tetejét sosem fogta be rendesen,azért döntöttem úgy h akkor mehet rá a szőkítő..és most sárga...
2009. márc. 5. 10:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg megtévesztő szőke hajfesték árnyalat van, amik a mintán szépek, de ha felkened, kiderül, hogy sárgásak. Kizárólag a kimondottan hamvasszőke árnyalatoktól nem lesz sárgás vagy vöröses. Egyébként a Palette XXL-ből a platina helyett a jégszőkét ajánlanám, attól nekem nem lett sárgás.
2009. márc. 5. 13:27
 8/13 A kérdező kommentje:
de fehér a hajad? nekem platinaszőke kellett volna épp,és azt hittem az amúgy is nagyon világos hajamat kiszívja majd fehérre...
2009. márc. 5. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Én csak csíkokat raktam a középszőke hajamba a jégszőkével, és az addig használt szőkítőhöz képest szebb lett, na nem teljesen fehér, de valóban világosszőke és nem sárga. Persze ez a hajtól is függ, meg attól, hogy előtte milyen festék volt rajta. Ezen kívül én hajmosáshoz a Schauma Reflex hamvasítót használom, de még sosem lett tőle lila.
2009. márc. 5. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:

SEMMIKÉPP NE HASZNÁLJ 12%-os OXIT!!!

Még festett feketére SEM szoktam!!!

2009. márc. 6. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!