Tapasztalatok? -"Palette Natural Colors 100 Skandinávszőke"
2011. júl. 16. 19:52
1/3 anonim válasza:
én egyszer vettem ilyet mert szőke akartam lenni!eredetileg középbarna vagyok ,és csak egy tincsen próbáltam ki ,jól kiszívta de olyan sárgás volt ,hát nem tudom attól függ hjogy neked miylen az eredeti hajszíned ,jah és lehet hogy hamvasítósamponnal kombinálva szép hamavsszőke lett volna.
2/3 anonim válasza:
Én is használtam ilyet, már előzőleg szőkített hajra és nem ilyen lett, hanem inkább sárgás.
3/3 anonim válasza:
Soha ne vedd meg!!!!!!!! Én most festettem be ezzel a színnel, mert nem volt, amit használni szoktam. Nekem hol sárga lett, hol fehér, én meg depressziós. De amint lehet átfestem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!