Hogy feszesitsem a combom? MEGŐRIT MÁÁÁÁR!
Azért ha nincs betörve a ló és még életedben nem lovagoltál, akkor az évekbe telik... xD Kezdőnek meg betöretlen ló? Hajaj... XD Persze egynek jó, de ne erre számíts.
Járj mindenhova biciklivel, vagy járj el kocogni. Igazából 40 guggolás az szinte semmi, hatása leginkább a porc rongálásában nyilvánulhat meg, ha nem bírja a térded pl. De a bicajozás jó dolog, mozogsz és nem csak a céltalan mozgás, mert eljutsz A-ból B-be. :D De akár barátnőket is bevonhatsz, ha valaki pl a közeledben lakik. Ja és a fehérjeturmix sem csodaszer, rendes kiegyensúlyozott táplálkozás kell. Kitartás, menni fog az!
Szia!
Teljesen megértelek, de semmi sem lehetetlen, én többször is neki kezdtem a diétának, de sosem tudtam megállni az édesség evést és a káros ételek fogyasztását sem, főleg hétvégén, amikor ugye süt főz a család, viszont már eljutottam addig hogy 5 hónapja nem eszem szinte semmi csokit, a fehérkenyeret kiiktattam az étrendemből, úgy ahogy a lisztes dolgokat is, úgyhogy a táplálkozás, és a mozgás együtt jár a fogyás/feszesítés érdekében! emellett rengetek vizet iszom, ez előtt szinte napi fél litert sem ittam (erre a vér vételem után is felhívták a figyelmem)
gyakorlatok:
kitörés nekem nagyon hatásos, minden reggel 20x egyik-másik lábbal
valamint lefekszel a földre és nyitod-zárod a lábaid, kb mint a terpesz
és nagyon hatásos még a gugolás, úgy mintha le akarnál ülni (hihetetlenül formálja a feneket is)
erről amúgy egy anthony kiedis idézet jut az eszembe:
"nem lehet csak a program 70% százalékát megcsinálni, és elvárni a 100%-os eredményt, mert teljes elkötelezettség nélkül az eredmény nulla lesz"
nekem sokat segített! valamint 5 hónap alatt minden (mondjuk nekem kevés volt) narancsbőr eltűnt, és csodás feszes combjaim lettek:D
+ este 6 után már nem eszem!
valamint fejben nagyon erősnek kell lenni azt biztos.
Nagyon sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!