Hogy feszesitsem a combom? MEGŐRIT MÁÁÁÁR!
Figyelt kérdés
Fogytam pánikbetegség miatt 6 kilót:S ,igy 166 magasságomhoz 50 kilót nyomok...azzal,hogy vékony vagyok nem lenne problémám ha a testem izmoslenne az 50 kilóhoz...de nemhogy nem izmos,hanem egyenesen zsiros!lötyög a combom..a hajam égnek áll már..azt olvastam,hogy fehérje kell a feszesitéshez..ha júniusig minden nap megcsinálok mondjuk 40 guggolást, utána fehérjeturmix,feszesedni fogok ugye?vagy kevés a 40? Nagyon elvagyok keseredve:( A többi testrészemmel nincs gondom,csak a combommal,legszivesebben tőböl levágnám:(2011. ápr. 19. 09:54
2/14 anonim válasza:
Ha van rá keret, lovagolhatnál is.
3/14 A kérdező kommentje:
a lovaglást ingyen meg tudom oldani mamámnál.vannak pacik,bár még senki sem lovagolta őket,de akkor majd bevetem magam :D nem is tudtam,hogy az is jó rá.Kösziszépen.
2011. ápr. 19. 10:09
4/14 anonim válasza:
Na de aktív lovaglás..Nem csak ráülsz és sétáltok körbe-körbe. :)
18L
5/14 A kérdező kommentje:
először arra kell rávenni a pacit,hogy egyáltalán elinduljon velem,mert még senki nem lovagolta őket,csak vannak..de mama ért hozzájuk,biztos meg lehet oldani a rajtuk való lovaglást..mama tud lovagolni,majd ha már az alapok megvannak,intenzivebben csináljuk:D
2011. ápr. 19. 10:21
6/14 anonim válasza:
csiáljál mind ezt, de ne zabálj fehérje turmixokat, mert attól hízni fogsz.
Azt azért szedik ha hízni akarnak, nagyobb izmokat.
Te fogyni akarsz..
7/14 anonim válasza:
Kezd először napi 2x20-as sorozatokkal,guggolás,kitörés,bármi,ami combizomfejlesztésre való gyakorlet. Majd egy idő után emeld 3x20,4x20,végül 5x20-as sorozatokra,mire idáig eljutsz garantáltan feszesebb leszel! :)
25/N
8/14 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, már vagy 3 éve. Eddig semmi sem használt, de ezt a gugolást kipróbálom én is szerintem :)
9/14 anonim válasza:
10:39-es vagyok! Kerestem neked videót is,ebben minden gyakorlat comb,illetve fenék feszesítő. Nem magyar,de a lényeget látod. :)
10/14 anonim válasza:
fel kéne szedned pár kiló izmot. futás , aerobik, konditerem stb.. de mellé kéne rendesen enni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!