Szőke hajú lányok, milyen gyakran szoktátok festeni a hajatokat?
Figyelt kérdés
(tudom-tudom,ha lenő,de nektek milyen gyakori?)Nem tette szálkássá,vékonyszálúvá a hajatokat?Tapasztalatokat szőkítéssel kapcsolatban IDE:)2009. febr. 27. 09:35
2/7 anonim válasza:
én bár nem vagyok szőke,de fodrász vagyok.3-4 hetente szoktuk festeni szőke vendégeinket,és ami nagyon fontos,hogy a végére nem huzzuk rá a festéket,csak 3-4 havonta(vagy ha ugy látjuk,h kell).és akkor nem károsítja,mindig csak a tövét festjük.
3/7 anonim válasza:
A szőkítő por tönkre teszi a hjatmezlért olyan festéket válaszz,ami nem tartalmaz szőkítő por. Én pl Palette sarki szőkét használok. Szép a színe,és nem roncsolja a hajam. amugy havonta festetem,vagy attól függ mennyire van lenöve.
5/7 anonim válasza:
Havonta szoktam szőkítőporral, semmi más festéket nem használok rá. A hajam töredezett egy kicsit, de előtte is az volt, ezen kívül semmi baja, ha tényleg annyira tönkretenné a szőkítés ahogy mondják akkor nem lenne most derékig érő hajam. 7 éve szőkítem.
6/7 anonim válasza:
Az én hajamat egyáltalán nem tette tönkre még úgy sem,hogy a feketét kellett leszívni!Kb 1-1,5 havonta megyek...
7/7 anonim válasza:
Volt h 3 hetente festetem csak a tövét, vagy 6 hetente (szintén csak a tövét). Nekem nem tette tönkre, sőt amit a festék mellé adnak hajpakolás, jót tett a hajamnak, fényes és gyönyörű..a barna hajam meg olyan semmilyen volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!