Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek gáz vagyok? Meg...

Szerintetek gáz vagyok? Meg ezért lefognak nézni?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves vagyok és iszonyatosan fehér vagyok,nem túlzok és ez nagyon zavar.Úgy gondoltam,hogy most nemsokára jön a jó idő elmehetnék szolizni.Először is nagyon sokszor próbáltam lebarnulni egyszer se sikerült ugyan olyan fehér voltam akár hány órát ültem a napon,akár mit kentem magamra semmi hatása volt max. csak leégtem.A szolizáshoz úgy van köze a jó időhöz,hogy most már sokkal lengébben fog öltözni mindenki jönnek majd a háromnegyedes gatyák, a rövid ujjúak stb. stb. és engem ez iszonyatosan zavar,hogy ilyen fehér vagyok tavaly se mertem elvenni a felsőmet,hogy ne lássák,jó nem mintha nem látnák az arcomról,hogy falfehér vagyok :D

Szüleim is egész nyáron evvel idegesítettek,hogy milyen fehér vagyok miért nem megyek ki,miközben minden nap este jöttem haza na de mindegy és hogy fokozzam a szomszédok se kímélnek ezen a téren ők is ezzel b*szogatnak,mert nekik sincs jobb dolguk.Amúgy én allergiás vagyok a napra,piros pöttyök jönnek ki rajtam és viszket is.Amúgy ezért nem fognak lenézni a suliban?Esetleg elhordani egy-két dolognak?:/ ettől félek a legjobban, amúgy semmi okuk rá mármint nem szoktam semmi olyasmit csinálni,hogy elhordjanak,hogy milyen p*csa vagyok vagy hasonló.És ha megyek akkor mire figyeljek oda,hány percet legyek először és meddig csináljam és hogy muszáj a fürdőruha?Vagy lehet alsónemüben is?

Tudom lehet egy kicsit zavaros siettem,elnézést kérek és köszönöm ha valaki elolvassa.

2011. febr. 24. 19:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam,de nekem is sok hiba van az arcomon hegektől elkezdve a pattanásokig még a legsötétebb helyen is észre lehet venni őket.. :(
2011. febr. 26. 18:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Abőrradír arra való, hogy leszedje az elhalt hámsejteket, ezáltal egyenletesebben barnulsz, és tartósabb lesz.

Vehetsz drogériában is, lehet kapni arcra és testre valót, de otthon is csinálhatsz, ha cukrot teszel a tusfürdődbe, s ezzel alaposan ledörzsölöd magad. Ezt viszont ne kend az arcodra, mert ott vékonyabb, érzékenyebb a bőr.

Egyébként heti egy radírozással jót teszel a bőrödnek.

2011. febr. 26. 20:04
 23/23 A kérdező kommentje:
Szia nagyon szépen köszönöm,hogy leírtad :)
2011. febr. 26. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!