Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek gáz vagyok? Meg...

Szerintetek gáz vagyok? Meg ezért lefognak nézni?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves vagyok és iszonyatosan fehér vagyok,nem túlzok és ez nagyon zavar.Úgy gondoltam,hogy most nemsokára jön a jó idő elmehetnék szolizni.Először is nagyon sokszor próbáltam lebarnulni egyszer se sikerült ugyan olyan fehér voltam akár hány órát ültem a napon,akár mit kentem magamra semmi hatása volt max. csak leégtem.A szolizáshoz úgy van köze a jó időhöz,hogy most már sokkal lengébben fog öltözni mindenki jönnek majd a háromnegyedes gatyák, a rövid ujjúak stb. stb. és engem ez iszonyatosan zavar,hogy ilyen fehér vagyok tavaly se mertem elvenni a felsőmet,hogy ne lássák,jó nem mintha nem látnák az arcomról,hogy falfehér vagyok :D

Szüleim is egész nyáron evvel idegesítettek,hogy milyen fehér vagyok miért nem megyek ki,miközben minden nap este jöttem haza na de mindegy és hogy fokozzam a szomszédok se kímélnek ezen a téren ők is ezzel b*szogatnak,mert nekik sincs jobb dolguk.Amúgy én allergiás vagyok a napra,piros pöttyök jönnek ki rajtam és viszket is.Amúgy ezért nem fognak lenézni a suliban?Esetleg elhordani egy-két dolognak?:/ ettől félek a legjobban, amúgy semmi okuk rá mármint nem szoktam semmi olyasmit csinálni,hogy elhordjanak,hogy milyen p*csa vagyok vagy hasonló.És ha megyek akkor mire figyeljek oda,hány percet legyek először és meddig csináljam és hogy muszáj a fürdőruha?Vagy lehet alsónemüben is?

Tudom lehet egy kicsit zavaros siettem,elnézést kérek és köszönöm ha valaki elolvassa.

2011. febr. 24. 19:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Semmi értelme nincs takargatni magad. A fehér bőr is lehet szép. Egy jó sminkkel, öltözékkel akár többet hozhatsz ki a fehér bőrödből mint egy szoláriumban narancssárgára sültből. Nem érdemes bőrrákot kapni azért, hogy olyan legyél mint a többi. Fogd fel úgy, hogy különleges vagy. Aki pedig emiatt lenéz, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2011. febr. 24. 20:15
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok biztatást :) nagyon jól esik de tényleg :)

Nem tudom,hogy milyen hely de állítólag engednek 14 éveseket is.A Balea barnító sprayt azt kipróbálom.Hogy allergia vagy sem azt nem tudom, nem voltam vele orvosnál csak emlékszek,hogy az egyik ismerősünknek is ugyan ez a gond és ő azt mondta,hogy ez allergia.Már kiskorom óta ilyen vagyok,igaz akkor még sikerült lebarnulnom akkor nagyon szép barna voltam :( hiányzik

2011. febr. 24. 20:19
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is max. önbarnítót használj, ne tedd tönkre a bőrödet ilyen fiatalon. A fehér bőr pedig egyre inkább divatos, sok sztárnak is fehér bőre van és milliók oda vannak értük.

[link]

[link]

2011. febr. 24. 20:57
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem először használj önbarnítós testápolót, mert ha nagyon fehér a bőröd, akkor inkább megégni fogsz, mint barnulni. Pl tudom ajánlani a Dove-ot, én még sosem lettem tőle sárga, egyébként én is fehérebb vagyok, mint a fal, de sok az anyajegyem, így a szoli tiltólistás. Mindenképp világos bőrre valót vegyél, különben nagyon feltűnő lesz a változás, és ha nem tökéletes, akkor a foltok is feltűnőbbek, mint a világos bőrűeknek gyártott változattal.

Én fürdés után szoktam barnítózni, mert nap közben nem szeretem, ha "krémes vagyok" előtte jól le kell radítozni magad, így egyenletesebb, és tartósabb lesz az eredmény. Ami fontos, hogy mindenhol kend be magad, mert a foltosság elég gáz. Ha gondolod, kérj segítséget (nekem anyum szokta bekenni néha a hátam).

2011. febr. 24. 21:17
 15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,holnap veszek is ha kapok.Meg utána nézzek annak a spraynek is.Lehet,hogy ciki de mi az a bőrradírozás?
2011. febr. 24. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Én nem értem azt meg hogy miért kellene szégyellni azt ha valaki fehérnek született. Csak mert az a divat hóbort hogy mindenképpen barnának kell lenni és az egzotikus nők a "menőek"? Régen az úri nőknek megtiltották hogy fedetlenül a napra menjenek nehogy lebarnuljanak. Fehérnek születtem, büszke vagyok rá, ennyi. Ne akarj azért mindenáron lebarnulni hogy ne szóljanak meg az iskolában, ez hülyeség.
2011. febr. 24. 21:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem csináltass egy vérképet, lehet, hogy vérszegény vagy, az is ráad két árnyalatot. 16 év alatt hivatalosan nem lehetne szolizni asszem, amúgy is beteges dolog, és ha napallergiád van, attól is ugyanúgy ki fog jönni.

Én utálok napozni, utálok lebarnulni, és gyűlölöm azokat a szolis csajokat, akik nem képesek belátni, hogy nem természetes a narancssárga és sötétbarna szín. :/ És aggasztó, hogy egy 14 éves kislánynak ilyeneken kell problémáznia. :( Még gyerek vagy, élvezd már ki a dolgot, ne azzal foglalkozz, hogy mások mit szólnak hozzád, sápadt vagy, na és? Régen csak a parasztlányok barnultak, na? Lassan azt hiszem, hogy ez nem változott... :D

Önbarnítót sem javaslom, fiatal vagy, és az is baromi ártalmas a bőrnek, rutin nélkül meg még foltos is lehetsz könnyen, az a ciki, nem a fehér bőr. :D

Szerintem ne mások véleményére adj, mert könnyű átesni a ló túloldalára. :D

2011. febr. 25. 19:55
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtatok azóta még :D

Átgondoltam a helyzetet és inkább nem próbálom ki a szoláriumot.A barnítókrémet azt kifogom próbálni.

Mindenkinek ment a plusz :)

2011. febr. 25. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:
szerintem is skippeld a szolit. de amúgy, (bár még elég fiatal vagy) rá is lehet játszani a hófehérke effektusra. fehér arcbőr, kis pirosító, szép, nagy szemek, csinos, nőies ruhák. porcelánbaba:)
2011. febr. 26. 01:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez a porcelánbaba effektus tényleg jó de csak akkor ha makulátlan baba bőre van, mert a fehér bőrön a legkisebb bőrhiba is nagyon feltűnő. Én is szerettem volna ilyen hófehérke style-t de az én bőröm problémás.
2011. febr. 26. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!