Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek gáz vagyok? Meg...

Szerintetek gáz vagyok? Meg ezért lefognak nézni?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves vagyok és iszonyatosan fehér vagyok,nem túlzok és ez nagyon zavar.Úgy gondoltam,hogy most nemsokára jön a jó idő elmehetnék szolizni.Először is nagyon sokszor próbáltam lebarnulni egyszer se sikerült ugyan olyan fehér voltam akár hány órát ültem a napon,akár mit kentem magamra semmi hatása volt max. csak leégtem.A szolizáshoz úgy van köze a jó időhöz,hogy most már sokkal lengébben fog öltözni mindenki jönnek majd a háromnegyedes gatyák, a rövid ujjúak stb. stb. és engem ez iszonyatosan zavar,hogy ilyen fehér vagyok tavaly se mertem elvenni a felsőmet,hogy ne lássák,jó nem mintha nem látnák az arcomról,hogy falfehér vagyok :D

Szüleim is egész nyáron evvel idegesítettek,hogy milyen fehér vagyok miért nem megyek ki,miközben minden nap este jöttem haza na de mindegy és hogy fokozzam a szomszédok se kímélnek ezen a téren ők is ezzel b*szogatnak,mert nekik sincs jobb dolguk.Amúgy én allergiás vagyok a napra,piros pöttyök jönnek ki rajtam és viszket is.Amúgy ezért nem fognak lenézni a suliban?Esetleg elhordani egy-két dolognak?:/ ettől félek a legjobban, amúgy semmi okuk rá mármint nem szoktam semmi olyasmit csinálni,hogy elhordjanak,hogy milyen p*csa vagyok vagy hasonló.És ha megyek akkor mire figyeljek oda,hány percet legyek először és meddig csináljam és hogy muszáj a fürdőruha?Vagy lehet alsónemüben is?

Tudom lehet egy kicsit zavaros siettem,elnézést kérek és köszönöm ha valaki elolvassa.

2011. febr. 24. 19:50
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*levenni
2011. febr. 24. 19:53
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha igen, ha nem, mit számít? Szerintem ez nem probléma.

Meg kell tanulnod, hogy az embert nem azért cseszegetik az iskolában/óvodában, mert hülyén néz ki, vicces a neve, ciki hobbija van stb., hanem mert olyan a jelleme. Ha magabiztos, akár rózsaszín hátizsákkal is járhat, ha pedig ki lehet kezdeni, akkor mindig találni valamit rajta. A szoláriumot viszont nem ajánlom; csodát az sem tud tenni, és nem tesz jót a bőrnek.

2011. febr. 24. 19:54
 3/23 anonim ***** válasza:

igaza van az előttem szólónak, ha magabiztos vagy, és tudod viselni a fehérséget akkor nem lehet belőle gondod.

vészhelyzetben kend magad barnítóval

2011. febr. 24. 19:56
 4/23 anonim ***** válasza:
A fehér bőr jól néz ki. Ne aggódj emiatt.
2011. febr. 24. 19:57
 5/23 TOMAtm ***** válasza:
én pont a fehér bőrű lányokra bukom,mivel énis elég hófehérke vagyok(szoli segit de nincs mindig idő rá).szóval ne parázz ezen,ahány ember annyi féle,mindenkinek megvan a párja.hameg cukkolnak és tényleg nagyon zavar,vannak barnítókrémek amikról 2-3 hétre csoki is lehetsz akár,a te döntésed.
2011. febr. 24. 19:58
 6/23 anonim ***** válasza:
Jobban tetszenél magadnak, ha pár év múlva 15-16 évesen ráncos, foltos bőröd lenne? Hanyagold a szolit, fogadd el magad. Ha magabiztos leszel, akkor jó kisugárzásod lesz.
2011. febr. 24. 20:01
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok.Már 3 hete foglalkoztat ez a kérdés,hogy menjek vagy ne menjek.Amúgy nem akarok én egyik napról a másikra barna lenni csak egy kis színt akarok.Barnító krémet még nem használtam,az meddig használ?És hogy hova kenjem?:DJó sejtem,hogy a bőrömre,de csak oda ahol nem éri ruha?Pl. kéz,nyak,arc?láb stb.
2011. febr. 24. 20:07
 8/23 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem vagy gáz, sőt. Inkább légy büszke arra hogy nem vagy az a tipikus agyonszolizott bőrű lány. Legyél kicsit magabiztosabb, és nyugodtan vedd fel a kivágott felsőket, a szexisebb ruhákat. Ha valakinek nem tetszik igy járt, ne foglalkozz velük. Nem kell mindenkinek ugyanolyannak lenni. Nem baj hogyha kitünsz a többiek közül, ez egy előny hogy rád hamarabb figyelnek mint a többiekre. :) A barnító krémekkel viszont vigyázz, ügyesen kell velük bánni!
2011. febr. 24. 20:10
 9/23 anonim ***** válasza:

14 éveseket ha jól tudom nem is engednek be a szoláriumba, bár lehet, hogy csak én vagyok félretájékozott...

Ennyi idősen tényleg nem kéne ilyesminek kitenned a bőröd. Ha mindenképp változtatni akarsz, akkor ajánlom a Balea barnító spray-jét. 1000 Ft egy flakon, sokáig elég, minden este befújod vele magad, elkened, hagyod megszáradni, és jó színed lesz. Én is fehér vagyok, ezt használom tavasszal. A napozáshoz: biztos, hogy napallergia? Csak mert ha a tűző napra ülök ki, akkor nekem is előjön. Viszont ha naptejet használok, vagy árnyékosabb helyen vagyok, akkor nem jön ki. Remélem tudtam segíteni, és ne csüggedj, ne is figyelj azokra akik szekálnak...

2011. febr. 24. 20:11
 10/23 habibi ***** válasza:
szia, én is hófehér vagyok, de én nagyon szeretem, engem is mindig piszkáltak miatta, a szüleim, tesóm a legjobban meg suliban is már beszóltak miatta, de engem nem érdekel, csak irigyek :) Ha téged zavar, akkor használj önbarnítót (mindenhová kenheted, csak várnod kell, míg beissza a bőröd), nekem is volt régen, mikor még zavart a fehérség, de most már nem használom.
2011. febr. 24. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!