Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? A "kislányom"...

Mit csináljak? A "kislányom" hajában találtam serkét?

Figyelt kérdés

A vőlegényem kislánya(5 éves) nálunk van,mert az anyja pénzügyi és egészségügyi okok miatt nem tudja ellátni. A lényeg az,hogy a vőlegényem éjszakás ma,és én fürdettem a kislányt.A hajában "felfedeztem" jó pár fehér serkét. Próbáltam kihúzkodni,de ahogy emlékszem gyerekkoromból ez így nem meg. Mivel már nincs nyitva a gyógyszertár nem tudok kezelőszert sem venni.Van valami házipraktika amivel holnapig letudom kezelni?Első dolgom lesz holnap,hogy vegyek tetűírtót,de addig azért még sem hagyomhatom úgy a haját! Előre is köszönöm a válaszokat!

24L

2011. febr. 4. 21:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 20 éves lány vagyok, nyáron kaptam el tetűt, életemben először, hát eléggé ciki volt és lelombozó. A tetűirtószer sokat használ, mindenképp dunsztold be vele a fejét. Éjszakára is maradhat, minnél tovább. A legfontosabb lehúzogatni a serkéket!! Szétkell nyomni, le kell szedni, így lehet csak gyógyulni. Nekem derékig érő hajam van, és sajnáltam volna feláldozni. SZerencsére megtudtuk menteni.
2011. febr. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!