Ha először megyek szoliba. (lennt. )?
Figyelt kérdés
Ha először fogok szoliba menni, akkor milyen szoláriumba (milyen csövek) mennyek, mennyi időre ahhoz, hogy ne égjek le, de látszódjon valami? kicsit szeplős vagyok, és fehér bőrű.2011. jan. 23. 12:44
1/3 anonim válasza:
szerintem bármilyen szoliba mehetsz,ahol nemrég cserélt csövek vannak ott hamarabb megpirulsz :D de szerintem elsőnek 5 percnél ne menj tovább és nem lesz gond..majd később kitapasztalod mennyi az ideális.ja és ne vidd túlzásba... :D
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan menj be bármelyik közeli szoliba és mondd el, hogy először jársz ilyen helyen. Segítőkészek lesznek! Örülni fognak Neked!
3/3 anonim válasza:
Először mindenképp rövid időre menj és fokozatosan hosszabbitsd az időtartamot.
En élég barna bőrü vagyok, de én is "lassan" kezdem: először 6 perc, utánna 9 és ha nagyon barna akarok lenni akkor max 12perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!