Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elöszőr voltam szoliba és...

Elöszőr voltam szoliba és lehet valaki rá allergiás?

Figyelt kérdés

Szval!Csütörtökön voltam és hát elég banrna vok csak mondom kiborálom már a bikini vonalnak nem árt xĐ

Ma péntek van és nagyon pöttyös az arcom, a lábam is..

Lehetek rá allergiás?A csaj aki ott volt azt mondta hogy nsgyon ritkán előfordulhat és ha most igen?allergiás vagyok rá mit tegyek?mijen krémet használjak?

2010. máj. 7. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor életemben elsőnek voltam, akkor Olaszország előtt mentem alapozni egy kicsit. Tiszta pöttyös lett a hasam két oldala tőle. Apró tűpontszerű kiütések, de rengeteg. És a legszörnyűbb, hogy a napon jöttek elő utána mindig. kb egy hónapig kijötek. azóta sosem. Pedig sokszor voltam szoliban már azóta. (utána mondjuk nem voltam szerintem egy jó darabig)
2010. máj. 7. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
ja, és bocsi, a válasz. Szerintem egy gyenge, illatanyagmentes bőrápolót használj. Vagy kamillás, körömvirágos...nyugtató krémet. ha nem változik, hétfőn menj el bőrgyógyászhoz mindenképp. Mivel az arcon azért nem lehet túl kellemes.
2010. máj. 7. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

szia:)

nem tudom...de ha fekvőbe voltál, ott hamarabb el tudsz kapni vmien bőrbetegséget...

báááár nem biztos h neked az van, és ne ijedj meg, nem azért írom...de ha véletlen az, akkor bőrgyógyász ír neked vmi krémet, és nagyon hamar elmúlik:)

addig kenegetsd vmivel...vagy nem tudom, nem akarok hülyeséget írni...

de az is lehet, h csak kipattagott a bőröd a sugárzástól...

ha nem múlna, akkor érdemes lenne bőrgyógyászhoz menned...

jobbulást:)

2010. máj. 8. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
no para, elmúlik és kész, ha nem akkor kapsz krémet rá bőrgyógyásztól és kész:)
2010. máj. 8. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!