Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igaz az, hogy a fogkrém...

Igaz az, hogy a fogkrém leszárítja a pattanásokat? Én most kentem be, meddig hagyjam rajt?

Figyelt kérdés
Blendamed fogkrémet kentem rá, fehérítős. Az is jó? És meddig szabad rajthagyni a pattanáson?
2011. jan. 15. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:

hagyd rajta ameddig akarod :)

én este szoktam bekenni és reggel amikor felkelek lemosom :)

2011. jan. 15. 12:01
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) És használ? Én max 3ig tudom rajthagyni, amúgy szalagavatóra megyek és szeretném eltűntetni valahogy, és ez volt az utolsó ötletem.
2011. jan. 15. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam fogkrémet felkenni, mikor mennyi ideig, de azért ez nem úgy működik, hogy fentvan 3 órát, és eltűnik a pattanásod.
2011. jan. 15. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:
azt gondoltam, hogy nem tűnik el ennyi idő alatt, csak használ azért valamit addig? Úgy értem, pl leviszi, nem lesz ott púp vagy nem lesz annyira piros, mint előtte?
2011. jan. 15. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Nekem használ,szépen leszárítja aztán a helye is eltűnik. :)
2011. jan. 15. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ha egész nap rajtahagyom, akkor se látszik a világon semmi változás, csak ha pár napig folyamatosan csinálom.
2011. jan. 15. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. jan. 15. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!