A méz tényleg leszárítja a pattanásokat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 15:33
1/8 anonim válasza:
Megköti a nedvességet, ezzel feszessé, rugalmassá teszi a bőrt. A száraz, érdes bőrt kisimítja és puhítja. A benne található vitaminok, ásványi anyagok regenerálják a bőrt, így a fáradt, érzékeny arcbőr frissebb, fiatalosabb lesz. Önmagában is fokozza a vérbőséget, és nyugtatja a bőrt. A méz, antibakteriális hatása miatt kiváló pattanások, mitesszerek, kisebb karcolások, sebek kezelésére is. Remélem tudtam segíteni. :)
2/8 anonim válasza:
Leszárítja,nekem jobban bevált,mint a fogkrém.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Sokat segítettetek:D
Még azt szeretném hozzá teni, hogy aki szokott mézet kenni az arcára milyen időközönként szokta?
2010. febr. 19. 22:33
5/8 anonim válasza:
és este feldbod a mézt az arcodra es 10 perc utan lemosod mer nekem ez szokatlan. Hogy megy ez? érdekel nagyon
7/8 anonim válasza:
nekem pár nappal ezelőtt kijött egy piros fájó pattanás, nem lehetett kinyomni, be volt dagadva.....először kentem rá fogkrémet az kicsit segitett nem vol annyira feldagadva,(10-15percig hagytam rajta) utána kipróbáltam mézzel is csak a pattanásra tettem 10percig rajta hagytam és kisebb lett a pattanás!!!!!
8/8 anonim válasza:
Én éjaszakára vékonyan bekenem mézzel a pattanást,ugyanúgy,mintha krém lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!