A nap tényleg leszárítja a pattanásokat?
Figyelt kérdés
És mennyi időbe telik míg leszáradnak? Mennyit kell napozni egy nap, és mikor?2011. júl. 9. 10:25
1/7 anonim válasza:
Van, aki szerint igen, leszárítja. Nekem nem szárította le, viszont ahogy lebarnultam, alig látszott a pattanás - télig :D
2/7 anonim válasza:
ha nagyon pattanásos vagy, vannak olyan szerek amiktől elmúlnak,nekem az AVON-os dolgok segítettek.
de a helyek megmaradtak...
napoztam és nem is látszanak...
szerintem nem szátítsa le. csak lebarnítsa.
3/7 anonim válasza:
Tényleg leszárítja ...barátomnak van egy pár pattanása a fején és a hátán is de mikor kimegy napozni akkor egyszerűen "eltűnnek" ..és nem azért mert lebarnult..
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem a hátamon vannak. Ma úgyis jó az idő, délután majd kifekszem egy órára. Persze nem várok csodát, hogy az első napozás után eltűnnek, de talán majd halványodnak! ;) Majd meglátjuk! Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment zöld kezecske! ;)
2011. júl. 9. 12:04
5/7 anonim válasza:
nekem ezt vált be pattanásos bőrre
első héten nagyon kiszárította a bőröm, feszült, de a pattik szépen eltűntek
most már két naponta esténként lemosom vele az arcom, nem szárad ki a bőröm, helyreállt, és fél éve, mióta használom teljesen helyrejött az arcbőröm, előtte nagyon csúnya volt
6/7 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm akinek nos volt egy pár pattanása és elment vele orvoshoz..lehet hogy butaságnak fog tűnni amit most írok de ha nem segítenek az arctonikok, a szappanos víz..és semmi egyéb kenőcs elkel menni egy bőrgyógyászhoz ugyanis ha a testben belső gyulladás van ami persze nem náthával meg torokfájással jön ki rajtad..hanem az arcodon hátadon vagy épp ahol pattanásaid vannak..ezekre a bőrgyógyászok gyógyszert írnak fel amelyet ha szedel nyomtalanul elmulasztják a pattanásaidat.. de azt is tudom hogy az ilyen kezelések alatt nem szabad nyomkodni a pattanásokat akárhogyan idegesítenek is !
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy olyan nagy baj lehet, hogy orvoshoz kelljen mennem. Azért annyira nincs tele a hátam, és nem olyan gyulladásosak. De ha nem múlik el 2 héten belül, akkor azért elmegyek! ;) A szappant viszont meg is rendeltem már. Köszi! ;) Kíváncsian várom a hatását!
2011. júl. 9. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!