Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, hogyan tűntetitek el...

Csajok, hogyan tűntetitek el a pajeszotokat? (ha gyantázzátok, nem erősödik? )

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyenem, de szerintem csak a gyanta jöhet számításba,esetleg epilátor. A borotva elég durva lenne arcon.

Annyira durva, hogy le kell szedetned? Nem lehet, hogy csak te látod úgy?

2011. jan. 8. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem sincs,de én is a gyantát használom,ha a vendégemnek van.
2011. jan. 8. 06:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem sincs, de én biztos a gyantát választanám ebben az esetben. Erősödni biztos nem fog tőle, sőt, ha olyan alkat vagy, akkor hosszú távon inkább gyengülni fog a szőrzet. Másrészt a borotválásnál mindenképp szebb és hosszabban tartó az eredmény.

20L

2011. jan. 8. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
gyanta mindenképp!!
2011. jan. 8. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sötét a hajam úgyhogy látszik eléggé.Amikor festem le szoktam szőkíteni(fehérszőkére),így meggyengül és nem is lehet észrevenni.
2011. jan. 8. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csak szőkék vannak, de azok nagyobbak mint az átlag, így kb. egy éve elkezdtem epilálni. Hetente egyszer, 1 perc alatt kész és az alacsony fokozatot használom. Már nem fáj és nem erősödik, ha nő visszafelé.
2011. jan. 8. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szőkítve van, mint az egész hajam.
2011. jan. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!