Csajok, hogyan tűntetitek el a pajeszotokat? (ha gyantázzátok, nem erősödik? )
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 23:45
1/7 anonim válasza:
Nekem nincs ilyenem, de szerintem csak a gyanta jöhet számításba,esetleg epilátor. A borotva elég durva lenne arcon.
Annyira durva, hogy le kell szedetned? Nem lehet, hogy csak te látod úgy?
2/7 anonim válasza:
Nekem sincs,de én is a gyantát használom,ha a vendégemnek van.
3/7 anonim válasza:
Nekem sincs, de én biztos a gyantát választanám ebben az esetben. Erősödni biztos nem fog tőle, sőt, ha olyan alkat vagy, akkor hosszú távon inkább gyengülni fog a szőrzet. Másrészt a borotválásnál mindenképp szebb és hosszabban tartó az eredmény.
20L
5/7 anonim válasza:
Nekem sötét a hajam úgyhogy látszik eléggé.Amikor festem le szoktam szőkíteni(fehérszőkére),így meggyengül és nem is lehet észrevenni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is csak szőkék vannak, de azok nagyobbak mint az átlag, így kb. egy éve elkezdtem epilálni. Hetente egyszer, 1 perc alatt kész és az alacsony fokozatot használom. Már nem fáj és nem erősödik, ha nő visszafelé.
7/7 anonim válasza:
Szőkítve van, mint az egész hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!