Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan gyantázzátok a száj...

Hogyan gyantázzátok a száj feletti területet?

Figyelt kérdés
Nah szóval amikor az arcomat vagyis hát a szám feleet szoktam gyantázni(mivel szerintem látszik h olyan izé masok nem vették észre h olyan szőke pihés de én igen)akkor általában szoval mindig a bőrt is sikerül valahogy letépni és másnapra sebes lesz nektek is szokott ilyen lenni?? és mit csináltok ellene hogy ne legyen olyan??
2009. ápr. 11. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha mások nem látják akkor kár erre pazarolni az időt. Ha meg sebes lesz,pláne. Én nem szoktam ott gyantázni,bár sötét a hajam meg minden,de nem látszik.
2009. ápr. 11. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem inkabb probalkozz gyanta csikokkal ... egy papirra ra van kenve 1 kis gyanta raragasztod es lehuzod ennyi...nem olyan bonyolult .... vagy esetleg szemoldok csipeszel,biztos nincs olyan sok szorszall hogy ne lehessen kiszedni vele es igy sebes sem lesz
2009. ápr. 11. 13:33
 3/6 A kérdező kommentje:

hideg gyantát használok

szemöldök csipesszel pedig nem szeretek szöszmötölni túl unalmas bár lehet hogy jobb lenne

epillátorral már csinálta valaki??

2009. ápr. 11. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem menj el kozmetikushoz ő szépen megtudja csinálni és jobban ki is tudja tépni( nem nő vissza olyan hamar)
2009. ápr. 11. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is hideg gyantát használok, amikor először csináltam magamnak, akkor jártam így, mint te..:) Szerintem azért, mert 1 helyen többször rányomtam majd letéptem a gyantát, és így a bőrömet is kikezdte..:S

Epilátort is használtam régebben, de attól nekem kiütéses lett másnapra a bőröm.:S

2009. ápr. 11. 21:55
 6/6 anonim válasza:

[link]

ha valakinek erősebb a szőr, lehet hogy 1 betegségről van szó

2009. ápr. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!