Hogyan gyantázzátok a száj feletti területet?
Figyelt kérdés
Nah szóval amikor az arcomat vagyis hát a szám feleet szoktam gyantázni(mivel szerintem látszik h olyan izé masok nem vették észre h olyan szőke pihés de én igen)akkor általában szoval mindig a bőrt is sikerül valahogy letépni és másnapra sebes lesz nektek is szokott ilyen lenni?? és mit csináltok ellene hogy ne legyen olyan??2009. ápr. 11. 13:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha mások nem látják akkor kár erre pazarolni az időt. Ha meg sebes lesz,pláne. Én nem szoktam ott gyantázni,bár sötét a hajam meg minden,de nem látszik.
2/6 anonim válasza:
szerintem inkabb probalkozz gyanta csikokkal ... egy papirra ra van kenve 1 kis gyanta raragasztod es lehuzod ennyi...nem olyan bonyolult .... vagy esetleg szemoldok csipeszel,biztos nincs olyan sok szorszall hogy ne lehessen kiszedni vele es igy sebes sem lesz
3/6 A kérdező kommentje:
hideg gyantát használok
szemöldök csipesszel pedig nem szeretek szöszmötölni túl unalmas bár lehet hogy jobb lenne
epillátorral már csinálta valaki??
2009. ápr. 11. 13:37
4/6 anonim válasza:
szerintem menj el kozmetikushoz ő szépen megtudja csinálni és jobban ki is tudja tépni( nem nő vissza olyan hamar)
5/6 anonim válasza:
Én is hideg gyantát használok, amikor először csináltam magamnak, akkor jártam így, mint te..:) Szerintem azért, mert 1 helyen többször rányomtam majd letéptem a gyantát, és így a bőrömet is kikezdte..:S
Epilátort is használtam régebben, de attól nekem kiütéses lett másnapra a bőröm.:S
6/6 anonim válasza:
ha valakinek erősebb a szőr, lehet hogy 1 betegségről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!