Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Folt a száj alatt, mivel...

Folt a száj alatt, mivel kezeljem?

Figyelt kérdés

Kb 4 honapja kijött a szám szélénél (mind a két szélén) piros folt. Voltam kozmetikusnál, ő egyiket eltüntette (nagyon picit látszik csak) viszon a másik ugyan ugy ott van. igazábol ő sem tudta mit is kezdjen vele, azt mondta biztos megettem valamit, és folyamatosan ugyan azt eszem amitől ott van. viszont semmi ujat nem ettem, és soha nem voltam allergias semmire. ez meg már 4 honapja ott van.

herpesznek is sok már, és a bőrömmel van egyvonalban, a bőröm alatt van, mert még lekaparni sem lehetne.

tippek hogy milyen kenőcsöt használhatnék rá, mert nagyon zavaro sajnos.

2011. jún. 19. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban lehet venni egy ecsetelőt.Pontosan nem tudom mi a neve,ott keverik ki,de ha megmondod hogy s

valamilyen külső szájsebed van,akkor biztos tudják.Emlékeim szerint 500-1000 Ft között van az ára.

2011. jún. 19. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Én lehet, hogy megnézetném egy bőrgyógyásszal, biztos ami biztos.
2011. jún. 19. 22:01
 3/8 A kérdező kommentje:
egyelőre még várnék a bőrgyőgyasszal. gyogyszertárat lehet hogy megprobalom, elég csak megmutatnom nekik az arcom... :S
2011. jún. 19. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha 4 hónapja ott van akkor inkább ne várj már a bőrgyógyásszal.
2011. jún. 19. 23:54
 5/8 anonim válasza:
Na elmúlt már azóta?? :)
2012. okt. 25. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:

szia. mint látod több mint egy éve irtam ki a kérdést, és még mindig ott van. eléggé zavaro, barátom sem volt azota.

3 bőrgyógyásznál voltam, elsőnél 2x is, vagyis összesen 4 fajta kenőcsöt kaptam rá, betartottam amit mondtak és még mindig ott van. plusz előtte kétféle krémet amit patikusok adtak.

egyszerüen már beleuntam folyton máshoz menjek, és ugysem segitt semmi :(

2012. okt. 27. 15:53
 7/8 A kérdező kommentje:

sőt, mindegyik azt mondta, hogy fluorid mentes fogkrémet használjak. hát azt is vásároltam, 800 ft, és kb egy honapra elég, de megvettem, de hát semmi hatás.

3 hete feladtam mindent, nem veszek már semmi ilyet. rendes fogrémet használok, igaz hogy nem tünt el, de egyelőre nem is pirosodik be annyira. mert néha olyan szokott lenni reggelre, mint egy friss pattanás, nagyon piros. most azota nem volt ilyen.

2012. okt. 27. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:
még mindig várok tippeket, sajnos mindig megvan :(
2013. jún. 27. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!