Nem bozontos, de ápolt és rövid bajusz + száj alatti arcszőrzet lehet vonzó?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 18:28
1/16 anonim válasza:
Hajaj! De még mennyire! Csak légyszi ne hosszabbra hagyott vasalt hajad legyen hozzá.
19/L
2/16 anonim válasza:
Pont azon gondolkodtam valamelyik nap, hogy mi visz rá egy fiatal fiút arra, hogy bajuszt hordjon? Körszakáll, kecskeszakáll, borosta, oké. De bajusz...? szerintem nagyon gáz.
3/16 anonim válasza:
Mutass képet, hogy hogy gondolod, nem tudom elképzelni. Egyébként nincs kizárva, az ápolt borosta tud szexi lenni.
4/16 anonim válasza:
Nem egy szál bajuszt akar hordani, hanem bajuszt valami állborostával, ha jól vettem ki, ami teljesen korrekt. És azt se tudjuk, mennyire fiatal. A borostánál nincs szexibb, erre megesküszöm bárkinek. Mindig tátott szájjal fordulok a borostát viselő, fekete felsős, minimum 25 éves egyének után. Sajnos az esetek 95%ában ennek eredményeképp észreveszem a csillogó aranykarikát is a gyűrűsujjuk körül, igazságtalan a világ.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem csak bajusz, hanem amint egyik válaszoló megjegyezte, állborosta + soul patch-nek is nevezett száj alatti izé. 21 éves vagyok, és eléggé babaarcom van, de egy kis arcszőrzettel sokak szerint férfiasabb jelenségnek hatok.
2011. nov. 5. 19:36
7/16 anonim válasza:
Nekem bejön nagyon a borosta és igen egy időben a bajuszról nekem is az a tipikus magyar tömött bajusz jutott eszembe :DD De aztán....
Most mondja valaki, hogy ő nem szexi :)
8/16 anonim válasza:
A bajusz nem, de a borosta nagyon tetszik, imádom a borostás fiúkat :)
9/16 anonim válasza:
A bajuszt én sem értem...Hál istennek ritkán látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!