Mit kezdjek a látható bajszommal? Ti gyantázzátok, szőkítitek?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam rajta hogy gyantáztatom de a kozmetikusom nem ajánlotta mert még fiatal vagyok és megerősödik.
Párszor 2x3x ki lett szőkítve, de 1-2 hét után mindig vissza sötétedett.
Nem tudom hogy mi legyen, gyantázzam vagy ne?
És ha gyantázom milyen idő mulva kell megint vagy nő újra vissza?
2010. nov. 9. 16:39
1/5 anonim válasza:
Vegyél hidrogén meg szökitőport pici vizzel kevesd össze és szőkitsd ki ugy nem látszik!
2/5 anonim válasza:
Szerintem a gyantázásnak van a legnagyobb értelme. Először kozmetikussal megcsináltatod, amikor pedig látod, hogy nő vissza, szemöldökcsipesszel magadnak otthon kiszedegeted. Nem nagy ügy, és egyáltalán nem erősödik tőle - legalábbis nekem.
3/5 A kérdező kommentje:
nem barkácsolok itthon..:)
kozmetikus megcsinálja a szőkítést de mint irtam nem vált be ugyanugy van csak 1%-al kevésbé látszik...
a gyantától meg félek nehogy megerősödjön, és félek hogy kipattog vagy 1 hét után visszanő
2010. nov. 9. 17:04
4/5 anonim válasza:
hidd el a gyantától nem erősödik meg a szőr, szerintem nyugodtan kérd meg h szedje le neked, erősebb nem lesz!!, igaz ezt is meg kell csináltatni havonta, de fontosabb az hogy jól érezd magad a bőrödben
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:) végülis gyanta lett a vége és nem erősödött meg(eddig) és sokkal több igy az önbizalmam..:D
2010. nov. 20. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!