Lányok, akik otthon gyantázzátok az intim területeiteket?
Hogyan csináljátok, van valami jó modszer, hogy a legérzékenyebb pontokon se fájjon nagyon?
Milyen gyantát használtok? KÉrlek írjátok le a tapasztalataitokat. Köszi:)
Kellékesnél kapható hagyományos gyantagranulátumot használok, mert ez a leghatékonyabb és a legkíméletesebb szerintem. Előtte be szoktam hintőporozni a gyantázandó területet, mert a szőr úgyis beleragad a gyantába, viszont a bőrömről így könnyebben lejön, tehát legalább az nem fáj, hogy még azt is húzná. Úgy csinálom amúgy, mint ahogy a kozmetikustól láttam, hogy miután lerántom, gyorsan a másik kezemet rányomom a területre, így nem fáj. Meg mondjuk tudom, hogy az nem szakszerű, de én utána hideg vizes törülközővel is meg szoktam nyomogatni, miután az egésszel égeztem, mert nyagon jó érzés.
Gyantázás után nem teszek rá semmit, mert nekem a gyantázás utáni krém is rossz érzés volt csak. Esetleg hintőport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!