Szerettek szoláriumba járni?
már én sem járok, éppen most gondolkozok, hogy mit vegyek, valami barnítós testápolót, vagy önbarnító spray-t?
de nem tudom félek tőlük, hogy foltos és sárga leszek:S
Nyáron csak ritkán,mert úgyis lefog a nap,de télen szeretek.Nem szeretek úgy leöltözni a párom előtt,hogy hófehér vagyok.Nekem nem tetszik,de izlések és pofonok.
Igazatok van,az sem jó ha túlzásba viszik,mert akkor öregíti a bőrt és a szine is csúnya,de 2hetente kb elmegyek és a pattanásaim is leszárítja:)
igen egyébként hiába viaskodik itt mindenki, bár én is írtam, hogy már nem szeretnék járni, de az tény, hogy hetente vagy 2 hetente egyszer ha el mész, semmi de semmi bajod nem lesz.
ellenben az atom barna buta lányokkal, akik hetente 2-3szor be fekszenek, vagy akár többször, na arra már én is azt mondom, hogy ne... és az a barnaság már nem is szép:)
főleg, ha mellé használ az ember valami jó minőségű szoli krémet, vagy zselét. Tele vannak vitaminnal, és védik a bőrt. ezt kifelejtettem!:)
igaza van az egyik hozzá szólónak, aki ki fekszik egész nap vagy egy egész délutánt a napra, azzal sem tesz ám jót a bőrének:)
Igen, mert heti egy szoli ad egy kis egészséges barna árnyalatot.
No, szeretnék egy kis buta félreértést tisztázni. Sokan írják hogy "szolibarna" meg "az a bőrszín fúj", de elárulok egy titkot: NINCS olyan szín, hogy szolibarna. Az nem egy árnyalat, ugyanis, ha valaki barnul, ugyanúgy barnul szolitól és Naptól is, mert a BŐRÖD ugyanaz, a PIGEMNTJEID ugyanazok, csak már hozza elő. Tehát, maximum az a ronda (de az tényleg az) ha valaki ropogósra barnul, de az sem "szolibarna" (mert ilyen NEM létezik), ugyanis ropogós ocsmány sárgás színt Napon is össze lehet szedni. Aki azt mondja ez nem igaz, kamuzik. Mert ez igaz. A pigementjeid ugyanazok, akár zsoli, akár Nap hozza elő, csak az a nem mindegy, mennyit fekszel alattuk.
Tehát: ha valaki heti vagy kétheti egyszer megy, az SOKKAL kevésbé irritálja a bőrt, mint aki mondjuk egy hetes tengerparti nyaraláson sütteti magát. vagy akár az erkélyen. De ez a másik dolog, amit a tinik sajnos nem fognak fel ésszel. Imádom, amikor az ostoba emberek ezzel jönnek: " fújfúj nem szolizok mert az rákot okoz, én inkább lofekszem az erkélyre minden nap." No, kicsi bogarak, akik ekkora marhaságokat írnak, nagyobb eséllyel indulnak ráketetésre. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!