Lehet egyszerre barnito testapolot hasznalni es kozbe szolariumba jarni?
nagyon vilagos a borom, 14.-en balba megyek, es nem szeretnek nagyon feher lenni..
igy eldontottem hogy vagy szolarium-ami egy kicsit rizikos a kontaklencsem miatt-vagy pedig testapolot hasznalnak. es mi lenne ha egyik nap szoli masik nap testapolo a jobb eredmenyert? olyat lehet?
1.Kontaklencsével eszedbe ne jusson szoliba menni! vidd el a tartódat, ott vedd ki, majd ha végeztél tedd vissza
2.Ha ennyire fehér a bőröd a kétnaponta szolitól olyan vörös leszel mint a rák. 3 naponta mondjuk... bár lehet h az is sok lesz
3.Önbarnítós testápolóval finoman... egy dolog hogy ha nem egyenletesen kened fel, foltos leszel... ha túl sokat kensz (mondjuk 2naponta) akkor besárgulhatsz, nem bebarnulsz. Én a garnier-re esküszöm, talán a legjobb. a dove-tól besárgultam
hat nem tudom kinek mi jo... nagyon egyenletesen kell elkenned a testapolot !!! amugy nekem a garniertol nlett sarga a borom dove tol pedig szep barna :X nah de ki hogy reagal ra es kinek mi a jobb ezzel probalkozni kell :)
es ha szolizol ne hasznalj barnitot mert azt ugyse tudod annyira elkenni hogy egyenlo legyen.. amugy meg azt lemoisod es festek anyag..
en mikor szoliztam nem hasznaltam banritot es szeop volt a latcany !!!
en 2x mentem 1 heten ( nem volt nagyon feher borom) es 1xer 6 masszor 8 percet maradtam !!
es ez nem 4 napos munka.. tobbszor kell menj hogy meglatszodjon rajtad.. mert a feher boruek sajna vagy lassan barnulnak vagy mar rogton egnek is!!!
ne zavarjon hogy most meg feher vagy .. majs kovetkezo balba barna leszel nyugii!
de ne kapkodj a szolival !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!