Tudnátok ajánlani kókuszos tusfürdőt, habfürdőt illetve testápolót? Aminek intenzív kókusz illata van.
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 11:14
1/8 anonim válasza:
Nekem a balea kókuszos tusfürdője nagyon tetszik. Sokáig megmarad az illata a bőrömön.
2/8 anonim válasza:
The Body Shop- kókuszos testápolójának nagyon intenzív az illata :)
3/8 habibi válasza:
a Balea-nak van egy testápolója (talán Sweet heart a neve), aminek kókuszos illata van és naggggyon sokáig megmarad az illata.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszadóknak:)
2011. okt. 31. 13:49
6/8 A kérdező kommentje:
ja a kérdése még az lenne a Balea-nak nincs kókuszos habfürdője? vagy valami kókuszos habfürdőt tudnátok ajánlani? Köszi
2011. okt. 31. 13:58
7/8 anonim válasza:
Asszem van a Baleának kókuszos habfürdője is, de sztem a Balea nemjó. :O Tök mű illata van... Nekem a The Bodyshop sem tetszik, nem kimondottan kókusz, pedig rohadt drága. Amik szerintem a legjobbak:
Ziaja márka kókuszos tusfürdője, ezt a Dm-ben, és asszem már a Tescoban is lehet kapni.
Greenland kókusz-lime tusfürdő, ezt pedig a Müllerben, és a Tescoban is lehet kapni.
8/8 anonim válasza:
a Ziaja-nak testesebb az illata, de jóval drágább, mint a Balea.
Ha megengedhetet magadnak akkor Ziaja-t vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!