Milyen testápolót, krémet, szappant tusfürdőt tudtok ajánlani extra száraz bőrre? Lehetőleg olyat mondjatok, ami érzékeny, allergiás bőrre jó.
Sötétkék Nívea.
De ha nagyon bajos a bőröd enk el dokihoz, mert ha szükséges, felír neked spéci krémet.
(zárójelesen: ha tényleg nagyon érzékeny a bőröd akkor kisbabáknak való krémet vegyél. Ha az ő érzékeny bőrük bírja, akkor egy érzékeny felnőtt bőr is fogja).
énis allergiás vagyok, legtöbben amúgy a paraben-re allergiások, és a színezőanyagokra, meg a tartósítószerekre.
én nekem savo derm tusfürdőm és testápolóm van, ebbe nincsen paraben, és színezőanyag mentes is. nameg bőrsemleges a Ph-ja is. nekem ez bevált, nagyon sokat kipróbáltam már, de mindegyiktől kiütéses lettem, ettől viszont nem.
viszont ha te extra allergiás vagy, akkor éehet kapni ilyen tartósítószer, szinezőanyag és illatanyagmentes tusfürdőt a Dm-ben, BALEA gyártja, de annak semmi illata, és nemis ad olyan friss érzést, nameg a száraz bőrt se hidratálja annyira. nekem legalábbis.
Szia. nekem extra száraz a bőröm. Soha semmi nem segített rajta, se nivea, se dove, az olajok sem, szóval tényleg semmi. Viszont a Garnier testápolói szuperek! Mindenképpen ajánlom őket! Próbáld ki ezeket, ne kísérletezz össze-vissza mindenféle kencével, jó szándékból írom! Tudom én is hogy mennyire rossz a száraz bőr, ami hámlik, feszül, és nem valami esztétikus. Nézd meg őket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!