Lehet még kapni barnítós testápolót?
Figyelt kérdés
Nekem beváltak régen, és most is szerettem volna venni, de 1 Rossmannban és 2 DM-ben sem találtam :( Kivonták őket a forgalomból, vagy csak pechem van?2011. szept. 15. 11:08
1/5 anonim válasza:
szerintem lehet kapni, de minek???? olyan csúnya répa színű leszel tőle : D
2/5 A kérdező kommentje:
Épp ezért váltak be azok, mert én sárgább vagyok az átlagnál :D
2011. szept. 15. 13:04
3/5 anonim válasza:
Csak az lesz répaszinű akinek semmi szine nincs és extra hófehér.. nyilván nem lesz barna.. mint ahogy a naptól sem, csak piros!
A kérdezőnek: Én nagyon ajánlanom neked a dm-es barnitó SPRAY-t, finom illata van, és iszonyat jól barnit, ha csak vékonyan fújod, enyhébb szin lesz, ha vastagon vagy 2x egymás után kened be magad, akkor brutál barna leszel:) Én ezt használom évek óta, heti 1x elég.. plussz heti 1x szolizok hozzá, igy együtt nagyon jó mélybarna szinem van:) Mindig le kell radirozni magad előtte, illetve a vége fele mikor már kezd kikopni szintén radorozás. Nem leszel foltos ha egyenletesen kened, amúgy nagyon jól oszlik mivel spray, hig lötyi.. Kopáskor sem foltos ha időben leradirozod. Sok sikert:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Utánanézek. Eddig amikor DM-be voltam, akkor csak 3000Ft-os barnítót találtam, de annyit nem adok ki egy tubus lötyiért....
2011. szept. 15. 15:59
5/5 anonim válasza:
Szia, én vagyok az utolsó. Ez 1000ft, kb 2 hónapig elég ha heti 1x 2x használod, sundance a neve, ez egy 200ml-es flakon, a lényeg az hogy spray-t keress, ez lesz az! :) Én régebben csak arcra használtam, de mivel nem fog meg jól a szoli, elkezdtem kenni a karomat, meg a vállamnál, hónalj alatt aztán már lábat is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!