Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet barnítós...

Terhesség alatt lehet barnítós testápolót használni? Mivel most se szoli, se napozás, és elég fehér vagyok!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze,nyugodtan használd!
2009. ápr. 20. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
A 33-35. hétig nyugodtan mehetsz szoliba is. Dokim mondta. Takard le a pocid nedves törölközővel.
2009. ápr. 20. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elözönek:

jo engedékeny dokid van. Bár nekem se a dokim tiltotta a szolit,hanem a védönöm. Szinte szolifüggö vok,ezért néha befeküdtem pár percre,de még ennek hallatán is felháborodott...szinte kérdöre vont,hogy kinek akarok tetszeni és majd szülés után szépitkezzek,ne most!

2009. ápr. 20. 23:02
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Valóban laza a dokim, mindig azt mondta, hogy a terhesség nem betegség. Szerinte módjával mindent lehet. A védőnő biztos egy őskövület.

2 hetente jártam 12 percre, letakart pocival. Nyár volt, szép barna voltam. Csak mert terhes vagyok még lehetk szép nem? :-)

2009. ápr. 20. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
NYUGODTAN LEHET EN IS HASZNALTAM,semmi bajunk nem lett
2009. ápr. 21. 00:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!

Szerintem is fontos, hogy ezekben az időkben is jól nézzünk ki!! Sokszor látok a metrón olyan lepukkant kismamákat, nyúzott fejjel, fésületlenül...

Nem feltétlen arra gondolok, hogy egy kiló smink kell állandóan, de még ekkor is NŐK vagyunk.

Én kimondottan büszke vagyok magamra (és a párom is )amikor látom, hogy jóérzéssel néznek rám az utcán!!

HAJRÁ CSAJOK!!!!

2009. ápr. 21. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó vagyok, bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam!!

Szerintem is lehet szolizni a leírtak alapján!!:)

2009. ápr. 21. 07:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Milyen barnítót használtok? Nem lettetek foltosak? Én is fehér vagyok, és szoliba már nem járok, de szeretnék egy kis színt csak félek hogy nehogy foltos legyek!

Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam!

16 hetes pocis

2009. ápr. 21. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! A krémet mielött felkened, testápolóval jól kenekesd be magad, és arra a barnítóst, igy nem lesz foltos, mert zsíros a böröd. Most hogy ilyen jó idö van, mindennap kiülök napozni, persze poci letakarva, már jó szinem van!
2009. ápr. 21. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

lehet, a babaváró csomagba adnak mintát is,na az jó krém csak nem tudom a nevét

boldog babavárást és igen merjünk jól kinézni ilyenkor is,mert valóban nem betegek vagyunk!

2009. ápr. 21. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!