Terhesség alatt lehet barnítós testápolót használni? Mivel most se szoli, se napozás, és elég fehér vagyok!
Elözönek:
jo engedékeny dokid van. Bár nekem se a dokim tiltotta a szolit,hanem a védönöm. Szinte szolifüggö vok,ezért néha befeküdtem pár percre,de még ennek hallatán is felháborodott...szinte kérdöre vont,hogy kinek akarok tetszeni és majd szülés után szépitkezzek,ne most!
Valóban laza a dokim, mindig azt mondta, hogy a terhesség nem betegség. Szerinte módjával mindent lehet. A védőnő biztos egy őskövület.
2 hetente jártam 12 percre, letakart pocival. Nyár volt, szép barna voltam. Csak mert terhes vagyok még lehetk szép nem? :-)
Sziasztok!!
Szerintem is fontos, hogy ezekben az időkben is jól nézzünk ki!! Sokszor látok a metrón olyan lepukkant kismamákat, nyúzott fejjel, fésületlenül...
Nem feltétlen arra gondolok, hogy egy kiló smink kell állandóan, de még ekkor is NŐK vagyunk.
Én kimondottan büszke vagyok magamra (és a párom is )amikor látom, hogy jóérzéssel néznek rám az utcán!!
HAJRÁ CSAJOK!!!!
Az utolsó vagyok, bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam!!
Szerintem is lehet szolizni a leírtak alapján!!:)
Sziasztok! Milyen barnítót használtok? Nem lettetek foltosak? Én is fehér vagyok, és szoliba már nem járok, de szeretnék egy kis színt csak félek hogy nehogy foltos legyek!
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam!
16 hetes pocis
lehet, a babaváró csomagba adnak mintát is,na az jó krém csak nem tudom a nevét
boldog babavárást és igen merjünk jól kinézni ilyenkor is,mert valóban nem betegek vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!