Mért van az hogy napozás után tök fehér vagyok de kb 3-4 óra múlva pedig már sokkal barnább vagyok? És ez midenkivel így van?
MIndenkinél másképp hat.Egyébként biztos nem 1 perc után fogsz lebarnulni.Kell egy nyugalmi idő,mikor hat.Szerintem legalábbis...
Én is elég fehér vagyok,de eddig nem sikerült lebarnulnom csak leégek általában..Úgyhogy örülj neki.Azt a pár órát kibírod.
Igen valszeg a fény maitt van így, meg kell egy kis idő amig pigmentálódik a bőr.
Ez olyan minta testépítésnél, hogy nem ezdés közben fejlődik az izom hanem pihenés közbe.
Szoval ezis "effajta" védekezés, amira a napozás csak egy inger és kisidővel barnulsz le.
Úgyanúgy mitn atestépítésnél megint hgoy a súlyzózás egy inger és a tested növeli az izomzatot, hogy jobban bírd, meg hogy tudj védekezni.
Vagyis én ígytudom:D
:)
15/f
Nekem ugyanez van, nemtudom miért, de ugye mindennap valamiért elkell menni, és ahogy hazajövök semmi, de mindennap barnább leszek, én ráadásul nem ugy barnulok hogy szép bronzon, hanem olyan mintha retkes lennék, utálom, már lassan néger leszek, télen meg olyan sápadt vagyok mint aki naon beteg....pff,
Mondták hogy krémezzem magam, meg ilyenek de azt meg utálom, mert ha beklenem magam, ugy érzem mintha izzadnék, és azonnal megyek fürdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!