Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BARNULNI szeretnék! Nagyon fehér bőrű vagyok. Mivel kenjem agam szoli, vagy napozás előtt? VAgy mit tegyek?
Ha nagyon fehér bőrű vagy, akkor napozás vagy szoli = öngyilkosság.
Fogadd el, hogy ilyen a bőröd, ha kimész a napra nem barnulni fogsz hanem leégni, de nagyon!
szolit felejtsd el.
várj nyárig, aztán kend be magad, feküdj ki 10 percekre kb minden nap, és akkor majd fokozatosan valamennyire barnulsz... (én is nagyon fehér bőrű vagyok (mondjuk direkt) és tudom, hogy egy szoliban szétégne a bőröm)
attól még hogy valaki fehérbőrű simán szolizhat.Nem ettől függ,hanem,hogy az illető pl napon leszokott-e égni,stb..Van aki hófehérke,mégis frankón megfogja a szoli és a nap is és nem ég le soha.Én ebbe a típusba tartozom.
Szóval ha ismered magad,hogy mennyire tudsz leégni a napozástól,akkor tudnod kell,hogy a legdurvább faktorú napozókrémet kell használni és nagyon kevés ideig napon lenni.Szolihoz pedig lehet kapni speciális védőkrémeket.Érdeklődj utána a szoliba,hogy ajánlja ott neked egyáltalán valaki,hogy szolizz!De persze ne valami kisbódés mezei szoliba menj,hanem minimum ergoline-ba...
És szerinted a barnulás mitől egészségesebb mint a vörösödés? A barnulás a bőröd védekező mechanizmusa, annak a jele, hogy nagy mennyiségű sugárzást nyelt el. Kíváncsi leszek az anyajegyeidre 10-15 év múlva.
gyk. az elnyelt sugárzás soha, DE SOHA, nem ürül ki a szervezetedből, ebből a szempontból mindegy, hogy vörösödsz vagy barnulsz.
Ez az egész barnulás egy nagy baromság, ráadásul még egészségkárosító is.
Miért érezzem magam szarul, mert fehér a bőröm? A cigányok és a négerek talán fehérek akarnak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!