Árt a bőrömnek ha mindig újfajta sampont, testápolót, tusfürdőt, arckrémet veszek stb. vagy próbáljak egynél maradni?
Utolsó válaszolónak. Mióta vagy allergiás, gondoloma bolti termékekre vagy termékre.
Naná, nem is csodálom, sok vegyszer és toxikusadalék van benne, szinező és ilattanyagtól kezdve minde sz@r. Egyénként én is allergiás lettem az egyik bolti kézkenőcsre.
Sajna azt veszem észre egyre több ember lesz allergiás a bolti kozmetikumoktól, de még mindig soknak nem esik le, hogy mioért is :S
Én semmilyen bolti kozmetikumot nem használok, és ha na jó van egy kettő, de mostmár igyekszem azt is lecserélni natúr, biora.
Ahogy a pénztárcám engedi.
A kérdezőnek azt ajánlom maradj egynél, ha már mindenáron boltit akarsz használni. Ha mindig mást használsz, soha nem tudhatosd, hogy épp az abban lévő valamelyik összetevrőre leszel éppen allergiás.
Hú akkor a bőrgyógyász elég hülye volt, már bocs, de ez az igazság.
Egy se g fej szegény :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!