20-25 év közötti lányok! Milyen parfümöt, tusfürdőt+testápolót használtok?
Parfümök:
- pink sugar
- star nature vattacukros, rágógumis, tuttifruttis
(hangulatfüggő, hogy mikor melyiket)
Tusfürdők:
- nivea star fruit
- fa őszibarackos
Testápoló:
nem használok
21/L
Parfüm: Gucci Rush, Dolce&Gabbana Hot ice
Tusfürdő: nem tudom mi a neve, mert külföldről kaptam ajándékba. Amúgy mindig mást, attól függ mi van itthon, vagy milyet kapok névnapra/karácsonyra. Meg sem tudnám mondani, hogy utoljára mikor vettem tusfürdőt, mert mindig kapok valahonnan.
Testápoló: nem használok, zsíros a bőröm. Illetve a kezemet szoktam kenegetni, azt is mindig kapok ajándékba, van egy csomó féle. Na de legtöbbször Dove-t.
Parfüm: Acqua di Gio, Cindy Crawford, B.U. és kettőnek nem jut eszembe a neve, de van egy pár listán, ami a keretbe nem fér bele sajnos. :D
Tusfürdő: általában valami sajátmárkás, vagy ami akciós, és tetszik az illata, nem vagyok márkahű igazából. De most a fehér baba a favorit, meg valami trópusi avonos.
testápolót én se használok.
testápoló: Dove
tusfurdő: Dove
parfüm: Hugo Boss, Dolce&Gabbana: Rose the one
23/N
Parfüm: Christina Aguilera Royal Desire
Tusfürdő: Fa Mystic Moments
Testápoló: Nivea Angel Star
2"L
Parfüm: Paco Rabanne Lady Million
Tusfürdő / helyett Baba szappant, tusfürdőt csak akkor, ha valami alkalomra megyünk, akkor viszont Dove-ot
Testápoló: Neogranormont, de azt is csak gyantázás után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!