Szerettek szoláriumba járni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 11:07
1/23 anonim válasza:
Nem. Nem kockáztatom a tulajdon egészségemet :)
2/23 anonim válasza:
Esélytelen hófehér bőröm van és az anyajegyemeimet a nap is megnagyítja, a szolitól még több lenne. Pedig szeretnék barna színt.
4/23 anonim válasza:
Régen szerettem. Nem csak azért, mert szép barna lettem tőle, hanem mindig olyan jó illat volt ott, szerettem ott feküdni, kikapcsolt. De már nem járok, inkább legyen a bőröm fehér,mint rákos:)
5/23 anonim válasza:
Igen nagyon szeretek!Egyszer egy héten vagy kéthetente egyszer!Főleg az ilyen hideg időkben a legjobb!Ellazulok benne(van, hogy elaludtam:)), meg mellette barnulok is!
(Olyanról meg nem is hallottam aki rákos lett tőle!)
21L
6/23 anonim válasza:
Nem és nem is akarok járni soha! Undorító aza bőrszin.
7/23 anonim válasza:
Nem, mert rengeteg anyajegyem van, és nem szeretném, ha valami gond lenne velük. Meg egyébként sem fehér a bőröm, nyáron napozás nélkül is barna leszek, és a színem a következő nyárig kitart.
9/23 anonim válasza:
szeretek:) és olyan jó érzés télen is szép barnának lenni:)
10/23 anonim válasza:
Etetni a rákokat... hát a napfénnyel jobban eteted mint a szolival. Amúgy már nem járok, mert tényleg egy idő után csúnya lesz a bőr színe tőle. De nagyon hasznos kis mértékben: szép (nem pattanásos) bőr, egészséges körmök. A napfénytől pont az ellenkezője történik: ragya, töredezett körmök és haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!