Hany naponta kell szolariumba jarni?
bicsi :D
Amúgy kb hetente 2x. Milyen a bőröd?
5 naponta hetente :)
nem szabad gyakrabban, főleg az elején, ha nagyon fehér vagy
valóban nem szabad gyakran
legyél türelmes, először legyen elég a heti 1-2 alkalom, úgyis gyorsan barna leszel!
Nekem is nagyon fehér, heti kétszer 6 perc bőven elég.
Később ha gondolod, lehet emelni 12 percre, de akkor sem kell 2-nél többször menni egy héten!
sziasztok!
Énis sokat rágódtam ezen, hogy mennyit szabad szoliznom, és beszélgettem már erről rengeteget, de mindenkinek más volt a véleménye. Én 2 éve szolizok, de főleg télen, mert nem bírom a szürke, sötét telet nap nélkül. Heti párszor járok, időmtől függően, de sose éreztem megerősítve magam, hogy nem túl sok, vagy túl kevés-e?
Aztán nemrég rábukkantam erre a szolirend nevű cuccra, ami személyesen, bőrtípusnak megfelelően számolja ki, hogy mikor mennyit szolizhatsz. Nekem nagyon bejön!
heti kétszer hat perc nem sok egy kicsit?
egy havonta 1szer, 2szer megyek 10 percre és így is jó színem van
Ne menjetek szoliba!:S Én eddig rendszeresen jártam, de nem vészesen sokat, max heti 1szer , ritkán kétszer, de volt hogy 2 hetente csak, de kijöttek a karomon meg amellem fölött anyajegyek,pedig olyan szép bőröm volt!:S
Ja és 19 éves vagyok!!
Mostantól abbahagyom, inkább legyek fehérebb, de legyen szép a bőröm!! Mert nem csak később lehetnek káros hatásai de már pár hónap után is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!