Az elmúlt 2 hét alatt naponta 3-4 pattanás kijött rajtam, azóta teli vagyok, mitől lehet? 18f
már 17 évesen azt gondoltam, na végre elmúlik ez a pattanásos korszak is, de nem ,most újra előjött, az a gond hogy az egész napomat elrontja ha teli vagyok kis fehér pöttyökkel az arcomon, ami meg nem fehér piros dudor... olyan hülyén néz ki a böröm :S
avon arclemosóval tisztítom kb napi 3-4 szer. , száraz bőröm van ,van hogy foszlik is ,de annak inkább örülök mer leszárítja a pattanásokat. de most ,mindkettő jelen van, száraz bőr is ,és pattanások..
nem vagyok nagy csokizabáló, az egészségesen táplálkozók köreibe sorolnám magam, sportolok is.. mit rontok akkor el?
vagy ez most olyan hogy "téged fiam a hormonjaid szivatnak, törődj bele"???
jártam már arra is még régebben, aztán nem láttam hű de nagy változásokat, így beleuntam, most meg pénzem sincsen ilyenre :\
sebaj, kösznöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!