14 éves fiúként milyen hajam legyen?
Figyelt kérdés
Ha lehet légyszíves képeket is2010. nov. 9. 20:43
1/12 anonim válasza:
Annyit leírhatnál h mit kedvelsz hosszban és fazonban.
Utána tudok segíteni.
18/F
2/12 anonim válasza:
Ne vasald, ne festesd és ne legyél kopasz. Innentől kezdve szerintem bármi jó lehet.
3/12 A kérdező kommentje:
hát mindegyiket bírom a rövidet hosszút mind1
2010. nov. 10. 14:31
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
oldalt nyírasd fel (1mm kb), aztán fokozatosan legyen nagyobb.
7/12 anonim válasza:
Vannak lányok,kik imádják a hosszú hajat fiúknál! Van (jelenleg) 8 oldalnyi választék ezen a fórumon!
(Nekem még csak hosszú hajú,szép arcú pasim volt,bár nem vagyok mai csirke,még a Bibliában is fellelhető az utalás (Sámson),nem beszélve őseinkről,honfoglaló magyarokról!
Nemhogy ciki, de egy gyönyörűen ápolt hosszú haj a szexepile is lehet annak,aki tudja viselni!
Sok sikert a választáshoz,találd meg egyéniséged!
Üdv: Mc.
8/12 anonim válasza:
A kicsit emos hajak nagyon bejönnek nekem. Kicsit a szemedbe is lógjon és legyen sima, hogy sokszor kelljen félredobnod a hajad egy egyszerű fejmozdulattal. Vagy legyen rövid és tüske. Az is COOL.
14/L
9/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!