Tablóképen miylen hajam legyen ha?
vékonyszálú a hajam ezért mindig kreppelem mert ugy megemelem és nem nézek ki oylan idiótán. tépettre volt levágva a hajam,de már nő le, szóval most ugy néz ki hogy a felső réteg a vállamig ér, az alsó (ami nem volt vágva) a hátam közepéig. mégis miylen hajat lehetne nekem csinálni?? feltűzöttet nem szeretnék,mert az lapitja a fejem, de ha kingedett lesz és nem kreppeli be akk hogy lesz dús???ez a haj még tetszene is ,de hogy lehet elkészíteni? és az én tépett hajammal nem nézne ki rosszul?? segatsetek nagyon pánikban vagyok :(
Nem nézne ki rosszul a tépett hajon, de Te is jól tudod sztem, hogy ez nem csak a haj kérdése.:)
A fodrász tudja, hogy hogy lehet volumennövelést csinálni, bízd csak rá. Ha pedig otthon akarod, akkor be kell csavarna a hajad. (Vagy hogy mondják ezt...?:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!